10 komada koje ćete obožavati svake jeseni

- Advertisement -

Donosimo vam deset odjevnih komada koje ćete obožavati i nositi iz jeseni u jesen.

  1. Pleteni prsluk

Pleteni prsluk jedan je od odjevnih komada koji će obilježiti ovu jesen i koji će svakoj kombinaciji dati jednu drugačiju notu. Ovaj pleteni prsluk iz Zare, s cvjetnim motivom razbudit će svaku kombinaciju i unijeti dašak romantike u jesenski outfit.

  1. Kožne mokasinke

Ravne kožne mokasinke olakšat će hod iz sezone u sezonu. S klasičnim crnim mokasinkama ne možete pogriješiti kada kreirate svakodnevni outfit, bilo za poslovnu obvezu ili spontani izlazak na kafu. Zara u ponudi ima više varijanti, a mi smo izdvojili ove mokasinke, uz koje se jednostavno možete poigravati sa svojim outfitima.

  1. Siva

Siva je boja jakni i sakoa ove sezone. Odaberite osnovni, ali poseban poput ovoga iz H&M-a i držite ga se iz jeseni u jesen.

  1. Torba od brušene kože

Torba od brušene kože u klasičnoj boji jeseni sigurno će privlačiti poglede, a u samu torbu možete staviti baš sve što vam treba od jutra do mraka.

  1. Srebrene naušnice

Srebrene naušnice spadaju u jedan od svevremenskih komada svakog zlatara. Zlatarna Celje stoji iza ovog modela, koji je jednostavan koliko i poseban.

  1. Kardigan

Kardigan je toliko popularan posljednjih mjeseci da je apsolutno zaslužio mjesto na popisu predmeta koje jednostavno morate imati u svojoj garderobi. Mi smo odabali ovaj iz H&M zbog prekrasne plave nijanse.

  1. Mornarske pruge

Još jedan bezvremenski komad: mornarske pruge! Zamijenite ljetnu majicu kratkih rukava ovom jesenskom verzijom iz Bershke.

  1. Plisirana suknja

Plisirana suknja od umjetne kože neizostavan je komad svake garderobe. Ovu Zarinu midi suknju bordo boje lako je kombinirati u svakom jesenskom outfitu, bilo da se radi o običnoj bijeloj majici ili crnoj dolčeviti ili nekom ludom kardiganu.

  1. Mantil

Klasik jesenske garderobe. Ove jeseni, umjesto bež ili crnog, pronađite ovaj moćni komad odjeće u Zari, u zanimljivoj bordo boji i budite spremne na poglede gdje god da krenete.

  1. Pidžama

Nabaviti udobnu pidžamu ove godine važnije je nego ikad. Ukoliko se odlučite čitati neku dobru knjigu uz topli čaj ili raditi od kuće, u H&M-u potražite udobne pamučne pidžame koje će vam uljepšati jesenske dane.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...