10 odjevnih komada koje žene moraju imati u ormaru nakon 30. rođendana

- Advertisement -

Mladost – ludost, kako u svim životnim aspektima tako i u modnom. U mlađim danima razne kombinacije imaju prolaz, ali kada dođemo u ozbiljnije godine pomalo se mijenja i naš modni izričaj te on također postaje ozbiljniji.

Kako bismo u svakom trenutku bili primjereno odjeveni, isplati se ormar napuniti svestranim odjevnim komadima i obućom. Provjerite koje bi to komade žene trebale imati u ormaru nakon 30. rođendana.

TRAPERICE KLASIČNOG KROJA

Zaboravite na modele niskog struka koji su nas salijetali sa svih strana tijekom ere Britney Spears i Christine Aguilere, traperice posute cirkonima ili ukrašene cvjetnim vezom. Traperice klasičnog ravnog kroja srednjeg ili visokog struka, bez ispranih detalja i aplikacija, najprimjereniji su model koji možete odabrati za sebe i tako biti sigurni da u ormaru imate traperice koje su uvijek nosive neovisno o trendovima.

SVESTRANA MIDI HALJINA

Čak se i najveće obožavateljice hlača ponekad nađu u situaciji da im zatreba haljina. S nekim klasičnim midi modelom riješit ćete problem i uvijek imati spremu haljinu koju potom lako možete nadograditi prigodnim cipelama i torbicom.

GLEŽNJAČE ZA SVE PRIGODE

Jedan par gležnjača koje će dobro funkcionirati u svakom stajlingu nezaobilazan su dio garderobe. Baš kao i u slučaju haljine, odaberite neutralnu nijansu koja se lako prilagođava svim odjevnim komadima drugih boja, a visinu potpetice prilagodite vlastitim željama i potrebama.

CRNI SAKO

Nije potrebno previše naglašavati koliko je ovaj komad koristan. Bez obzira na to nosite li hlače ili pak više volite suknje i haljine, crni sako možete iznositi do besvijesti u svim kombinacijama. Dobar je i za dnevne prigode, a u večernjim nezamjenjiv.

MANTIL

Kako u jednom potezu dobiti šik kombinaciju? Samo se zaogrnite mantilom. Ispod njega možete imati najobičnije traperice i bijelu majicu, ali opet ćete izgledati sjajno. Tolika je moć ovog jednostavnog i bezvremenskog komada.

KLASIČNE HLAČE

Traperice su sjajne, ali ponekad ih moramo zamijeniti klasičnim hlačama. Kada je u pitanju kroj, vodite računa o vlastitom ukusu. Nisu svi stvoreni za ravne hlače na crtu i bolje će se osjećati u malo širim modelima. Odabir prilagodite svojim potrebama i fokusirajte se na neutralne nijanse i vječne uzorke poput kariranog ili pepita motiva. Koji god model odaberete, on će uvijek izgledati fantastično u kombinaciji s običnom bijelom košuljom.

MALA CRNA HALJINA

Ako trebate haljinu za formalne prigode kojoj ćete se uvijek vraćati, ne morate previše razmišljati o tome koja je najbolji odabir. Ne može bolje i jednostavnije od male crne haljine, vjerne modne prijateljice svih žena koja nas spašava u situacijama kada ne znamo što odjenuti.

DOBRE NAJLONKE

Možda ih ne nosite, ali prije ili kasnije će vam zatrebati. Zato se uvijek isplati u ormaru imati jedan par kvalitetnih najlonki boje kože i jedan u crnoj boji kako biste bili spremni za sve nepredviđene situacije.

CRNE SALONKE

Baš kao i mala crna haljina, klasične crne salonke pravi su spas. One će u trenu nadograditi ležernu dnevnu kombinaciju s trapericama, a s druge strane dodatno će uljepšati svako večernje izdanje. Šarene štikle su sjajna stvar, ali ipak nisu nosive u svim prigodama, za razliku od crnih salonki.

BIJELA KOŠULJA

Ako ste ih u mladosti izbjegavali, nakon 30. godine vrijeme je da spoznate svu prednost bijelih košulja. Toliko su svestrane i nosive da bi bila prava šteta ne imati ih u svom ormaru.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...