5 modela ženskih hlača koje se uvijek isplati imati u ormaru

- Advertisement -

Ako niste pretjerani ljubitelj haljina i suknji, u vašem ormaru sigurno prevladavaju hlače.

Trendovi sa sobom uvijek donose neke nove modele koji obilježe pojedinu sezonu, ali one žene koje nisu pobornice praćenja trendova uvijek će se radije okrenuti klasici. S ovih pet modela nikada ne možete pogriješiti jer su oni uvijek prikladni i potrebni pa ih se isplati imati u ormaru.

Piše: Zvjezdana Moćević

 

Foto: mango

“Skinny” traperice visokog struka

Iako trendseterice nose razne modeli traperica, ostale žene godinama su vjerne “skinny” trapericama. Uski model koji se pripija uz noge lako se kombinira s ostalim odjevnim komadima i pristaje uz svu obuću. Nekada su u trgovinama prevladavali modeli s niskim strukom, ali danas su ih “skinny” traperice visokog struka nadvladale i postale najpopularnije.

Traperice “boyfriend” kroja

Za žene koje ne vole uske traperice tu su “boyfriend” modeli. Ovaj naziv dobili su zbog svoje sličnosti s muškim trapericama i činjenicom da su inspirirane muškim krojevima. Znatno su udobnije od uskih modela, a mogu se kombinirati jednako sjajno kao i “skinny” traperice. Izgledaju dobro uz štiklu, bluzu i sako, a nose se i u sportskim varijantama uz tenisice.

Foto: Mango

Klasične crne hlače

U poslovnim ili svečanijim prilikama žene ipak žele klasičnije hlače. Tu na scenu stupa model u crnoj boji koji se uvijek može nositi, neovisno o prilici. Jednostavne crne hlače ravnijeg kroja ili “na crtu” dobro će vam doći u situacijama kada ne znate što biste obukli, a želite izgledati lijepo i sređeno.

Foto: Zara

Hlače sa širokim nogavicama

Uz klasičan uži model, u ormaru se isplati imati i jedan sa širim nogavicama. Takav tip hlača odličan je odabir u najsvečanijim prigodama. Uz lijepu bluzu i zanimljivu cipelu s visokim potpeticama one mogu biti i vrlo glamurozne.

Foto: HM

Sportske hlače

Za sve ostale prilike tu su sportske hlače. Kakav ćete model odabrati ovisi isključivo o vašim željama i potrebama. Za odlazak u prirodu idealna je trenirka, a sportske aktivnosti najlakše se odrađuju u tajicama.

Pročitajte i ovo: 

Svi ih žele! 7 haljina koje će se nositi ovog proljeća

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...