adidas: adizero adios Pro

- Advertisement -

Trčite redovno ili ponekad. Niste profesionalac, ali vodite računa o obući. Ako je tako, provjerite da li su upravo nove tene koje dolaze iz adidasa vaš novi izbor za kilometre koje želite napraviti ovoga ljeta. Za većinu profesionalaca, vjerujemo kako neće biti dileme.

Već decenijama adidas proizvodi vrhunske tene za trčanje, pa tako su adidas tene (UltraBOOST, Solar Glide, Terrex i AlphaBOOSR) nosili poznati atletičari širom svijeta. Ali sada, na ljeto 2020. brend prestavlja svoj posljednji i vjerovatno najinovativniji proizvod do sada za brže i duže trčanje – adizero adios Pro.

Da bi napravio “najbržu obuću na daljinu” adidas je u dizajnu inovativnu tehnologiju primjenio, ne samo da bi poboljšao performanse, već i povećao udobnost.

Na osnovu iskustava profesionalnih sportaša, adidas EnergyRods ubačen je unutar uloška i sastoji se od pet šipki napunjenih ugljenikom koji oponašaju kosti stopala, omogućujući trkačima da svoju brzinu zadrže duže.

Uložak je izrađen od LightstrikePRO, adidasovog najlakšeg pjenastog materijala. Kombinacija ovog materijala i EnergyRods-a osigurava maksimalnu udobnost i osigurava dodatnu energiju trkačima. Tene su dostupne u kombinaciji bijele sa bojom koralja.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...