0

Modna revija najznačajnijeg bosanskohercegovačkog dizajnera Adnana Hajrulahovica Haada na kojoj je predstavljena njegova houcouture kolekcija “Elizabeta bosanska” sa ponekim pretaporte modelom, obilježila je ovu 2018. godinu ujedno Evropsku godinu kulturnog naslijeđa.

Fotograf: Elman Omić

Haad nas je sinoć u Vijećnici još jednom podsjetio na našu veliku proslost, ali i budućnost koja je pred nama.

Fotograf: Elman Omić

Materijali koje je koristio, vrhunske kreacije sa prepoznatljivim Haadovim pečatom šalju poruku o snazi i dostojanstvu bosanske žene, kako u prošlosti tako i u budućnosti.

Fotograf: Elman Omić

Veličanstvena Vijećnica u Sarajevu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Bila je sama po sebi fenomenalna scenografija, ali Haad ne bi bio Haad da i takvoj Vijećnici ne da svoj pečat postavljanjem stećaka na modnoj pisti.

Fotograf: Elman Omić

Izvanredna muzika sa potpisom Marija Zlatinića dodatno je podcrtala poruku koju je Haad ovom revijom svima poslao. Svi smo mi djeca kraljice Elizabete bosanske.

Fotograf: Elman Omić

Adnan Hajrulahović Haad zajedno sa našom poznatom manekenkom Džejlom Glavović i ostalim modelima ispraćen je gromoglasnim aplauzom i ovacijama te nam je, kao i uvijek, dao razlog da sa nestrpljenjem očekujemo svaku narednu kolekciju by Haad.

Fotograf: Elman Omić

Fotograf: Elman Omić

Fotograf: Elman Omić

Facebook komentari

10

Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA: Ivica Osim ima velike zasluge što danas slavimo

Previous article

Čeferin: UEFA ne želi regionalnu ligu, 2024. slijedi reforma nogometa [video]

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Moda