Gležnjače koje nećete skidati ove jeseni

- Advertisement -

Kaubojske, klasične, crne, trendi bijele ili zmijske, rokerske ili brušena koža – s ovim modelima nema nostalgije za ljetnim sandalama.

Zara 1

Cijena: 89,95 KM

Foto: zara.com

Jednostavan, ali upečatljiv, dizajn čini ove gležnjače s visokom petom apsolutnim oličenjem elegancije. Upotpunit će svaku odjevnu kombinaciju, bilo da ih nosite sa farmericama, hlačama ili malom crnom haljinom.

Zara 2

Cijena: 79,95 KM

Foto: zara.com

Maslinaste gležnjače sa srednje visokom petom savršen su dodatak svakoj casual kombinaciji. Odlične su uz farmerice i haljine jesenskih tonova, a također su i udobne za nošenje.

Zara 3

Cijena: 129,00 KM

Foto: zara.com

Kaubojske čizme ne izlaze iz mode, a upravo ovaj Zarin model ima sve šta je potrebno za savršene gležnjače. Metalna kopča, kaubojska peta i dekorativni šavovi čine ove gležnjače apsolutnim hitom.

Stradivarius 1

Cijena: 119,00 KM

Foto: stradivarius.com

Savršen jesenski model gležnjača, koji odiše ženstvenom elegancijom, donosi nam Stradivarius. Ovaj model s vezicama i potpeticom od 8 cm garantirano privlači pažnju.

Stradivarius 2

Cijena: 59,95 KM

Foto: stradivarius.com

Crne gležnjače sa visokom potpeticom, bočnim izrezanim detaljima i kopčom, privlače ne samo svojim elegantnim dizajnom, nego i odličnom cijenom. Lako se mogu kombinovati sa raznim odjevnim stilovima i kombinacijama, od farmerica do haljina.

Stradivarius 3

Cijena: 79,95 KM

Foto: stradivarius.com

Ovaj model Stradivarius kaubojskih gležnjača dostupan je u nekoliko boja. Reljefni materijal sa sjajem i potpetica od 7 cm, čine ove jednostavne gležnjače odličnim dodatkom našoj kolekciji gležnjača.

Bershka 1

Cijena: 79,95

Foto: bershka.com

Odvažan životinjski print osvojio je modni svijet i uvukao se u ormare diljem svijeta i to opravdano, ako ćemo suditi po ovom must-have modelu iz Bershke. Čista elegancija i jednostavnost, potpetica od 9 cm i životinjski print čine ovaj model savršenim izborom.

Bershka 2

Cijena: 79,95 KM

Foto: bershka.com

Crne gležnjače iz Bershke napravljene su od rastezljivog materijal zbog kojeg savršeno prijanjaju uz nogu. Prozirna potpetica od 8,5 cm dodatno ističe ovaj model i zagarantirano podiže odjevnu kombinaciju.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...