Kako kombinovati bijele tene sa garderobom i definisati trendi stil

- Advertisement -

Bezvremenska ikona, klasične bijele tene, Reebok je dizajnirao u periodu od 1982. do 1986, a sada osvježene verzije dobro poznate klasike uveliko su popularne.

Kako kombinovati bijele tene sa garderobom i definisati trendi stil? Ako vam je potrebno malo inspiracije, poslušajte savjete Laure Lydon, stilistice u Reeboku.

Ona predstavlja četiri stila, dva za žene i dva za muškarce.

Business casual za dame

Prvi look je business casual i tu možete saznati kako da bijele kožne tene kombinujete za opciju odlaska na posao. Plisirana suknja u jakoj boji, sa sportskom majicom i kožnom jaknom, uz tašnu sa dominantnim print uzorkom i bijele tene, kombinacija je koju preporučuje Laura. Dužina suknje je bitna kako bi tene bile u fokusu, a ako je visokog struka onda majicu možete svezati do suknje, ili uvući.

Casual za muškarce

Drugi look je više casual, za opciju ležerenog vikenda. Kako spojiti stil sa udobnošću, otkriva Laura u kombinaciji u kojoj trenerku za trčanje trebate spariti sa jaknom koja ostavlja dojam, odnosno ističe se određenim printom. Za bolji efekat trenerku možete utrpati u čarape crne boje, a zbog kontrasta boja, bijele tene još će više doći do izražaja.

Sportski look za žene

Treći look je sportski; duboke, klasik bijele tene u kombinaciji sa bike šorcom i topom, uz kratku teksas jaknu. Poenta je spojti šorc visokog struka sa kratkim topom, a retro vibru ovoj kombinaciji daju upravo duboke tene.

Look za putovanja, za muškarce

Outfit koji u više slojeva naglašava gornji dio. Preporuka je uvijek kupiti jaknu veće veličine, kako bi sve ispod stajalo dobro. S obzirom da je dio iznad struka naglašen slojevima, donji dio treba biti jednostavan, a tu je upravo ključna kombinacija bijelih tena sa crnim hlačama, savjetuje Laura.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...