BeautyModa

Modna linija Adidas i Beyoncé

0

Kompanija Adidas je zvanično najavila partnerstvo sa pjevačicom Beyoncé koje će uključivati ​​liniju obuće i odjeće, kao i nekih drugih proizvoda.

Nakon kolaboracija Rihanne i Pume, Kendricka Lamara i Nikea, Cardi B. i Reeboka i Kanye Westa i Adidasa, bilo je samo pitanje vremena kada će se slavna Beyoncé priključiti nizu. Sportski gigant je najavio saradnju sa pjevačicom na proizvodnji odjeće i obuće u sklopu nove linije, kao i ponovnog lansiranja njene Ivy Park linije.

Adidas je najavio ekskluzivnu kolekciju sa potpisom Beyoncé, kao i širenje njenog već aktivnog brenda Ivy Park. Prema saopštenjima, Beyoncé će imati ulogu kreativnog partnera.

“Ovo je partnerstvo života za mene”, rekla je Beyonce u saopštenju za medije. “Adidas je imao ogroman uspjeh u pokretanju i pomjeranju kreativnih granica. Mi dijelimo istu filozofiju koja kreativnost, rast i društvenu odgovornost stavlja na čelo poslovanja.”

Pop zvijezda je zadržala puno vlasništvo nad svojom modnom linijom Ivy Park koja je predstavljena 2016. godine u partnerstvu sa Topshopom, nakon što je vlasnik Topshopa, Sir Philip Green, optužen za rasno uznemiravanje i seksualno zlostavljanje.

Ovom kolaboracijom, Beyoncé će se pridružiti nizu Adidasovih zvijezda, uključujući Kanye Westa, Kylie Jenner, Pharrell Williamsa i mnoge druge.

Facebook komentari

Četvrtfinale Europa lige: Arsenal savladao Napoli s 2:0, hat-trick Felixa u pobjedi Benfice

Prethodni članak

Arslan: Idemo na pobjedu, ali Krupa će biti težak rival

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Beauty