Nova saradnja – Supreme x Nike kolekcija 

- Advertisement -

Poznati streetwear brend Supreme i zvanično je najavio saradnju sa Nikeom. Kolekciju čini nekoliko ključnih komada inspirisanih retro modom 90-ih i ranih 2000-ih, kao i komadima inspirisanih radnom odjećom.

Iako, na iznenađenje mnogih, kolekcija neće sadržavati niti jedan komad obuće, šuška se da bi u narednih nekoliko sedmica mogla biti predstavljena i Supreme x Nike Air Max 95 kolekcija sa Swarovski elementima.

U capsule kolekciji naći će se vodootporna sportska jakna koja dolazi u tri boje – metalik zelenoj, ljubičastoj i srebrnoj, hlače, dukserica, trenerka, te najlonska torba.

Paleta boja i ikonografija koja prati cijelu kolekciju je izrazito retro, sa odgovarajućim setovima, starinskim siluetama i prepoznatljivim oznakama oba brenda.

Ljetna kolekcija Supreme x Nike 2019. bit će dostupna u trgovinama u New Yorku, Brooklynu, Los Angelesu, Londonu, Parizu i Supreme online trgovini od 23. maja, a u Japanu od 25. maja. U nastavku pogledajte šta možete očekivati od ove saradnje, koja će, bez sumnje, biti pravi modni hit sezone.

https://www.instagram.com/p/Bxrlr9JhFr6/

https://www.instagram.com/p/Bxrlo4nhWCe/

https://www.instagram.com/p/Bxrlk9YhHhv/

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...