Moda

Pepetuška team vam predstavlja kolekciju “I love school”: Bojanka majice za novu kreaciju nakon svakog pranja

0

Pepetuška lutkice do sada su obradovale na stotine mališana i odraslih, a s prvim danima jeseni i početka nove školske godine Pepetuška team, kojeg čine Maja Gerin i Arnela Horman, potrudio se da ponudi nešto novo što će oduševiti djecu.

Tako je nastala kolekcija “I love school” koja će djevojčicama probuditi maštu na novi način.

Nastojimo u svemu što radimo da budemo kreativni te smo se nedavno upustili u novi projekat. Radi se o bojanka majicama za djevojčice u dvije nijanse, mint i roza, sa našim Pepetuška ilustracijama, koje se mogu bojiti flomasterima perivim u mašini na 30 stepeni”, otkriva nam Arnela i dodaje Djeca su izuzetno maštovita, a na ovaj način boje i kreiraju svoju bojanka majicu po svojim željama. Nakon svakog pranja slijedi nova zabava.”

LIFE:  Prkosan čin nade: Elie Saab predstavio ekskluzivnu kolekciju visoke mode - Bejrut, Sveti izvor 

U kompletu sa majicom dolaze i flomasteri, a u pondi kolekcije “I love school” su i Pepetuška ruksačići i pamučne maskice u dvije nijanse, mint i roza.

Za kraj godine Pepetuška team najavljuje još zanimljivih noviteta.

Pepetuška team vam predstavlja kolekciju “I love school”: Bojanka majice za novu kreaciju nakon svakog pranja, Life.ba Pepetuška team vam predstavlja kolekciju “I love school”: Bojanka majice za novu kreaciju nakon svakog pranja, Life.ba Pepetuška team vam predstavlja kolekciju “I love school”: Bojanka majice za novu kreaciju nakon svakog pranja, Life.ba Pepetuška team vam predstavlja kolekciju “I love school”: Bojanka majice za novu kreaciju nakon svakog pranja, Life.ba Pepetuška team vam predstavlja kolekciju “I love school”: Bojanka majice za novu kreaciju nakon svakog pranja, Life.ba Pepetuška team vam predstavlja kolekciju “I love school”: Bojanka majice za novu kreaciju nakon svakog pranja, Life.ba

Facebook komentari

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like