Prijedlog modnih kuća: 5 modela torbi koje će obilježiti ljeto

- Advertisement -

Od odjeće i cipela do torbi – trendovi koje možete primijetiti u trgovinama rađaju se na modnim pistama.

Tako su i slavne modne kuće u svojim kolekcijama za ljeto 2020. predstavile nekoliko modela torbi koje su se već nametnule kao favorit za ovu sezonu.

MODELI OD RAFIJE

Ljetni mjeseci rezervirani su za ležernije torbe, a nema ležernijih od onih napravljenih od rafije. Pletene torbe pravi su hit i ove ljetne sezone. Uz cekere koji su uvijek popularni, nose se modeli koji dizajnom nalikuju klasičnim torbama napravljenim od prave ili umjetne kože. U ponudama slavnih modnih brendova za ljeto 2020. našlo se i mnogo kombiniranih modela napravljenih od rafije i kože, poput onog modne kuće Loewe.

MIKRO TORBICE

Modni brend Jacquemus zaslužan je za popularnost minijaturnih torbica koje, na žalost obožavateljica velikih prostranih modela, postaju još manje u ovoj sezoni. Naravno, mikro torbice nisu praktične i nikad neće moći zamijeniti torbu klasične veličine, ali to i nije njihova uloga. One su u ovom slučaju samo simpatičan dodatak bez pretjerane funkcionalnosti, gotovo pa jednak nakitu kojim nadopunjavamo svoje kombinacije.

VELIKE VREĆASTE TORBE

Kao potpuni kontrast minijaturnim torbicama, pojedine modne kuće lansirale su masivne modele u koje, za razliku od spomenutih, stanu apsolutno sve sitnice koje su vam potrebne tijekom dana. Osim modela bez forme, u ponudi se mogu naći i oni čvršći koji će biti interesantniji obožavateljicama klasičnog dizajna.

CLUTCH TORBE

Nezamjenjiv model torbe za svečane prigode najčešće dolazi u manjim dimenzijama, ali ove sezone sigurno ćete naići i na znatno veće modele. Clutch torbice po definiciju su ručne torbe pa u većini slučajeva nemaju nikakav remen koji bi se mogao pričvrstiti na njih za nošenje na ramenu ili ručku. Zato su manji modeli znatno praktičniji od velikih koje nam ove sezone predlažu modne kuće, ali i njih će trendseterice sigurno spremiti u svoj ormar bez obzira na funkcionalnost.

TORBE U JARKIM BOJAMA

Razigrajte se tijekom ljeta i u svoje kombinacije uvrstite torbu u živoj nijansi, a u obzir dolaze i šareni modeli. Ljeto obožava jarke nijanse i zato one neutralne boje poput crne, sive i smeđe ostavite za hladnije dane kada ionako više uživamo u neutralnijim torbama. Nema pravila po pitanju odabira boje, što šarenije – to bolje. Ne zamarajte se previše ni s tim uz kakvu ćete odjeću nositi šareniju torbu jer ljeto trpi i najveće šarenilo pa se slobodno prepustite eksperimentiranju  i uživanju u bojama.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...