Stilistica slavnih savjetuje: Pet komada koje svi trebamo imati u ormaru

- Advertisement -

Gigi i Bella Hadid trenutno su jedne od najpoznatijih mladih trendseterica na svijetu, a za njihove kombinacije koje mnogi pokušavaju iskopirati zaslužna je stilistica Mimi Cuttrell.

Mimi godinama radi s ove dvije sestre i manekenke, a na dugačkom popisu klijentica ove 28-godišnje stilistice nalaze se još Ariana Grande, Dove Cameron, Lily Rose Depp, Priyanka Chopra, Camila Coelho, Sara Sampaio i mnoge druge slavne žene.

Međutim upravo je stil Gigi i Belle onaj koji izaziva najviše pažnje. Njega Mimi gradi na pet odjevnih komada koje opisuje kao bezvremenske i smatra da bismo ih svi trebali imati u svom ormaru.

POUZDAN PAR TRAPERICA

„Mislim da svaka žena mora imati par traperica u kojima se osjeća udobno. Predlažem modele ravnog kroja ili neke druge malo ležernije modele jer oni izgledaju dobro i uz cipele ravnih potplata i uz štikle“, kaže Mimi.

https://www.instagram.com/p/BwqWAU8HYa7/

„STATEMENT“ BLEJZER

„Volim dobar ‘statement’ blejzer. S njim ćete jednostavno podignuti svakodnevnu kombinaciju. U proljeće i jesen blejzer je dobra zamjena za laganu jaknu“, smatra Mimi. Kakav ćete model odabrati, u kojoj boji i kojeg kroja, ovisi isključivo o vašem ličnom ukusu, ali zapamtite da ćete najlakše kombinirati modele u neutralnim nijansama i malo šireg kroja.

https://www.instagram.com/p/BxgKbIGnGeO/

SAVRŠENO KROJEN T-SHIRT

„Dobre bijele i crne t-shirt majice obavezne su po mom mišljenju. Odlične su za slojevito odijevanje i lako se spajaju s malo kompliciranijim komadima. Preporučam da ih peglate. Niko ne voli izgužvanu majicu“, savjetuje Mimi.

https://www.instagram.com/p/BkQba7AgV_d/

KLASIČNE HLAČE

Par dobro krojenih klasičnih hlača također je nezamjenjiv dio svakog ormara za Mimi: „Ne mogu dovoljno naglasiti koliku razliku primijetite kada obučete hlače koje su krojene prema vašem tijelu. To potpuno mijenja igru i brzo vaš izgled može uzdići na šik razinu.“

https://www.instagram.com/p/tOUCMvjCTK/

BIJELA KOŠULJA

„Na kraju, svatko bi trebao imati jednu klasičnu bijelu košulju. Ja je volim kombinirati s trapericama ili je kombinirati raskopčanu s tankim topom za opušteniju kombinaciju. Dugačku košulju možete uz pomoć remena pretvoriti u jednostavnu ljetnu haljinu“, zaključuje Mimi.

https://www.instagram.com/p/BctQqkDnrsw/

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...