Svadba bez haljine? Ove kombinacije dostojno će zamijeniti vjenčanicu

- Advertisement -

Uobičajene velike svadbe posljednjih su mjeseci silom prilike zamijenile male intimnije ceremonije vjenčanja. Mnogi su u međuvremenu preispitali svoju odluku o velikom broju uzvanika i sve se više budućih mladenaca odlučuje za mala vjenčanja. U skladu s tim, mijenja se i “dress code” pa mladenke umjesto klasičnih vjenčanica posežu za malo drugačijim kombinacijama. Postoji nekoliko sjajnih alternativa koje mogu dostojno zamijeniti vjenčanicu i izgledati jednako dobro.

Suknja i top

Ako ne možete pronaći adekvatnu vjenčanicu ili je jednostavno ne želite, dobar odabir je kombinacija suknje i pripadajućeg topa. U ovom slučaju možete dati mašti na volju i eksperimentirati s krojevima. Kad odaberete punu suknju koja seže do poda, ona uz pametno odabran top uistinu može nalikovati vjenčanici (ako je to ono što tražite). S druge strane, i jednostavna satenska suknja ravnog kroja uz top na bretele ili bluzu odlična je i decentna zamjena vjenčanice za mladenke koje se žele udati u minimalističkom izdanju. „Boho“ mladenke mogu odabrati lepršave midi modele suknji u kombinaciji s čipkastim topom.

Odijelo

Za mladenke koje se maksimalno žele odmaknuti od klasične vjenčane mode i žele nešto potpuno drugačije, tu su vjenčana odijela. Posljednjih godina ovo je velik trend među mladenkama diljem svijeta. Odijelo će prije svega nositi one žene koje inače nisu sklone suknjama i haljinama pa su im hlače i u ovoj prigodi prirodniji odabir. Što se tiče kroja hlača, svi modeli mogu sjajno funkcionirati. One ravnog kroja, kraće „cigareta“ hlače, dugački „palazzo“ modeli ili pak „culottes“ hlače – na vama je samo da odaberete one u kojima se osjećate najbolje i spojite ih s dobrim sakoom ili blejzerom ispod kojeg, po želji, možete nositi top ili bluzu.

Kombinezon

Ako vam se vjenčano odijelo ipak čini previše formalno, isprobajte kombinezone koji su također sve popularnija zamjena za vjenčanice. S obzirom na to da je ponuda kombinezona uistinu raznolika i da se na tržištu mogu naći modeli raznih krojeva, neće vam biti teško pronaći pravi.

Hlače i top

Ovisno o tome kakve komade odaberete, ovo može biti vrlo ležerna ili vrlo elegantna kombinacija. Za opušteno vjenčanje birajte ležernije i šire hlače s lepršavim topom, a za elegantniju varijantu spojite npr. hlače klasičnog kroja i sofisticiranu bluzu s mašnom. Kao i u prethodnim slučajevima, slobodno eksperimentirajte s krojevima. Ne zaboravite i da se možete poigrati s bojama. Bijela nije jedina boja u kojoj možete izgovoriti sudbonosno „da“, a kad već birate netradicionalnu kombinaciju, onda i boja može biti manje klasična.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...