Trendovi: Inspirirajte se cool frizurama s dodjele Oscara

- Advertisement -

 Tri najbolje frizure koje su jednako prikladne za svakodnevna izdanja, ali i ona glamurozna kao što je ceremonija dodjele Oscara

Natali Portman

Kratki bob koji uokviruje lice i u laganim valovima naglašava prirodnu ljepotu Natali Portman, klasik je koji ne izlazi iz mode. Odličan je izbor za sva godišnja doba te sjajno pristaje uz svaki modni stil. Za stiliziranje vam je potreban samo dobar sprej za volumen i uvijač za kosu.

https://www.instagram.com/p/B8ZKQqKDlLW/

Charlize Theron

Na prvi pogled niste sigurni je li kosa Charlize Theron zapravo kratka ili je skupljena u rep. Odgovor je: glumica doista nosi piksi frizuru – i odlično joj pristaje!

https://www.instagram.com/p/B8cD0-jhFzM/

Zalizana, s razdjeljkom sa strane, ova piksi frizura izgleda vrlo elegantno, ali je isto tako prikladna za svakodnevni ili poslovni stil. Jednostavna je za održavanje i lako ju je stilizirati prije izlazaka.

Lily Aldridge

Vrlo moderna, ali ne i za svakoga, frizura je koju je manekenka Lily Aldridge odabrala za crveni tepih. Ako imate okruglo lice, definitivno je izbjegavajte jer će razdjeljak još više vaše lice vizualno učiniti širim. S druge strane, ako imate četvrtasti oblik lica i simetrično lice, ne možete pogriješiti s razdjeljkom po sredini glave. On naglašava jagodice na licu. Za stiliziranje potreban vam je sprej za sjaj i spremni ste za izlazak!

https://www.instagram.com/p/B8ZTi5EnhV7/

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...