Vans najavio novu kolekciju inspirisanu Harry Potterom

- Advertisement -

Američki footwear brend Vans najavio je novu kolekciju u saradnji sa Harry Potterom, a fanovi širom svijeta su sa oduševljenjem dočekali ovu vijest. 

https://www.instagram.com/p/BwkFKsQBOFR/

Nešto magično dolazi“, objavili su u ponedjeljak na svom instagram profilu.  Na oficijelnoj Vans web stranici može se naslutit da će brend izbaciti liniju obuće i odjeće inspirisanu kućama Hogwartsa – Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw i Hufflepuff. “Vans i Harry Potter su se ujedinili kako bi kreirali magičnu kolekciju obuće, odjeće i pribora za vještice i čarobnjake”, piše na sajtu.

Tačan datum kada će kolekcija biti dostupna još uvijek nije poznat, ali sudeći po komentarima, fanovi već žele da pokupuju sve! Vans Harry Potter kolekcija prati prethodnu kolekciju inspirisanu Davidom Bowijem koja je najavljena početkom ovog mjeseca.

Kolekcija uključuje obuću koja se odnosi na pet prekretnica u karijeri umjetnika, tri majice i dva šešira. Brend je u februaru, također, pokrenuo i capsule kolekciju inspirisanu Led Zeppelinom, obilježavajući 50. godišnjicu njihovog debitantskog albuma.    

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...