ZARA outfit sedmice: 5 komada za upečatljivu jesensku kombinaciju

- Advertisement -

Jesen stiže, a s njom i predivne jesenske boje i odjevne kombinacije. Donosimo vam naš prijedlog za jednostavan, ali upečatljiv, jesenski outfit iz ZARA ormara, s kojim nećete ostati neprimjećene.

MAJICA S PRINTOM BIRTH OF VENUS © SANDRO BOTTICELLI

Cijena 29,95 KM

Foto: zara.com

Bijela majica kratkih rukava s okruglim izrezom, na kojoj je print inspirisan poznatom slikom Rođenje Venere, slikara Sandra Botticellija.

SCULPT TRAPERICE SREDNJE VISOKOG STRUKA

Cijena 49,95 KM

Foto: zara.com

Trendovi dolaze i prolaze, ali traperice ostaju kao neizostavan odjevni artikal svakog ormara. Uvijek se možete pouzdati da će basic jeans izgledati dobro u bilo kojoj kombinaciji, a osobito ZARA Sculpt traperice ispranog izgleda i srednje visokog struka, izrađene od rastezljive tkanine namijenjene oblikovanju tijela.

NATKOŠULJA OD KORD-SAMTA

Cijena 59,95 KM

Foto: zara.com

Najnoviji hit u Zarinom modnom svijetu – natkošulja. Samt kao jesenski materijal čini ovu natkošulju idealnim izborom za stylish kombinaciju, ali i da vas utopli tokom prohladnih jesenskih dana koji nas očekuju.

KOŽNA TORBA ZA NOŠENJE PREKO RAMENA S NABORIMA I LANCEM

Cijena 129,00 KM

Foto: zara.com

Na sniženju možete pronaći i ovu torbu od prave kože, sa plisiranim detaljem izvana. Torbu možete nositi preko ramena u stilu pismo torbe, ali i preko tijela, budući da ima odvojiv remen od debelog lanca.

ČIZME S POTPETICOM OD BRUŠENE KOŽE

Cijena 129,00 KM

Foto: zara.com

Čizme kaki zelene boje, od brušene kože, sa potpeticom srednje visine idealne su za podizanje bilo kojeg outfita. Zbog niske pete udobne su za hodanje, iznimno stylish, te ih možete kombinirati sa trapericama i slatkim jesenskim haljinama.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Stigla je Keune revolucija u njezi obojene kose

Svjetski kozmetički brend za profesionalnu njegu kose Keune Haircosmetics...

Jedna od najljepših glumica preminula u 32. godini

Poznata indijska glumica i manekenka Poonam Pandey preminula je...

Ljekovita svojstva nevena

Neven je biljka koja pripada porodici tratinčica, a koristi...