FM Jam ekipa proslavila punoljetstvo [video - foto]

- Advertisement -

Najpoznatiji hip-hop pokret u Bosni i Hercegovini FMJAM u subotu je u Domu mladih u Tuzli proslavio svoj 18. rođendan.

Izvrsna hip hop, trap i reggae muzika na dva floora zabavljala su veliki broj posjetitelja koji su uz izuzetno dobro raspoloženje punoljetstvo ovog pokreta. Za pultom su se mijenali Dj Soul, Indigo, Moonjah, Funk Efemdžemovi, Masta i Dj Merakoon. Cijelu zabavu dodatno su upotpunili i vizuelni efekti za koje su se pobrinuli sarajevska ekipa Pal-e.

Vrhunac večeri se desio kada su na binu zakoračili Frenkie, Kontra i Indigo i sa pjesmom Karma otvorili svoj nastup. Uslijedile su, Gdje god su moji, Remix, Bratmoi, Daj ga na gas te aktuelni hit Đe će ko. Publika je u riječ pjevala i sala je prosto proključala. Nakon trojca na bini se pojavio stari poznanik i jedan od kultnih tuzlasnkih mcijeva Hamza.

On je uz kretki medley izveo svoje najpoznatije pjesme, publika je bila iznenađena i odušveljena, jer Hamza više od godinu dana nije nastupao. Poslije njega su uslijedili Koma i Bajra, Sassja da bi kao šlag na kraju za mikrofon stao Edo Maajka. Uslijedili su najpoznatiji hitovi sa Edinih kultnih albuma Slušaj mater, No sikiriki, Balkansko a naše i Stigao ćumur. Publika je Edu ispratila gromoglasnim aplauzom a nakon njega je dj pult je stao Indigo.

PROČITAJTE JOŠ:  Grupa ZAR 15. aprila predstavlja pjesmu "Žurim" na kojoj su ugostili legendarnog Brunu Langera

Dom mladih je ostao pun i rasplesan do kasnih noćnih sati i može se reći da je jubilarni 18. rođendan proslavljen sa stilom. FMJAM kolektiv iza sebe ima izuzetno uspješnu godinu koja je krunisana proslavom punoljetstva, a dio atmosfere s tuzlanskog partyja vam prenosimo kroz video i foto-galeriju.

Foto: Sulejman Omerbašić

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...