Galija u sarajevskom Domu mladih

- Advertisement -

Popularni niški sastav “Galija”, koji već 41 godinu muzički oblikuje prostor regije, u okviru turneje “Galija još uvek sanja” sutra, 5. maja sa početkom u 21 sat održat će koncert u sarajevskom Domu mladih, gdje su posljednji put svirali prije 28 godina.

Fanovi popularne grupe i svi posjetioci imat će priliku uživati u najvećim hitovima grupe koja će na bini Doma mladih nastupiti u punom sastavu: Nenad Milosavljević, Predrag Milosavljević – vokal, Boban Pavlović Čalton, bubnjevi, Dragutin Jakovljević Guta – električna i akustična gitara, Slaviša Pavlović Stenli – bass, Ivan Ilić i Goran Antović klavijature.

PROČITAJTE JOŠ:  Amerika na korak do potpunog gašenja TikToka, Biden već najavio da će potpisati ukidanje ove mreže

Koncert u organizaciji Kuće muzike i zabave “Panta Rhei” trajat će dva i pol sata,  a after party planiran je u kultnoj Cinemas Slogi, gdje su članovi grupe održali posljednjih 6 koncerata.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti na prodajnim mjestima BKC-a i na platou Skenderija po cijeni od 15 KM, dok karte za VIP ZONU koštaju 25 KM. Svi koji kupe VIP kartu imat će svoje mjesto za sjedenje u ovalnom izdignutom dijelu dvorane.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...