Muzika

Novi video iz Fm Jam-a: Indigo – Serenity

0
Foto: Sulejman Omerbašić

Tuzlanski producent Indigo danas je objavio video za svoj novi single Serenity.

Radi se o još jednoj elektronskoj traci sa prizvukom modernog hip hop ritma, uz koji nijedan plesni podij neće ostati miran.

Producent i DJ iz Fm Jam ekipe trenutno priprema svoj solo album, a najavljuje i svoje nove projekte.

“Veliki dio albuma već je završen, ali ne žurimo sa objavljivanjem. Mogao bi izaći ove ili sljedeće godine, jer pored rada na ovome trenutno je u pripremi i treći zajednički album sa Frenkijem i Kontrom, koji snimamo ove godine. Također, sa njima dvojicom trenutno završavam njihove dvije solo pjesme, kao i jednu za Marčela. Što se tiče albuma, on će se razlikovati od mojih radova koje je publika do sada mogla čuti. Radi se o projektu koji najviše oslikava mene, i ne ide u smjeru hip hopa već više oslikava moje muzičko putovanje, ono što volim slušati i kreirati.” – rekao je Indigo.

Indigo je muzički šarolik producent i DJ, a publika u Sarajevu još jednom će se uvjeriti u njegov jedinstven stil već u petak 15.03. kada gostuje u cafe baru Opera.

LIFE:  Video: Letu Štuke predstavljaju spot za naslovni singl s albuma Topla voda

Video spot je kreirao Vedran Haračić, kojeg znamo i kao člana Salt And Flow ekipe iz Tuzle, koji već godinama djeluju na BiH hip hop sceni kreirajući jedinstvene video zapise sa domaćim reperima.

Indigo – Serenity – foto: Vedran Haračić

“Radi se o projektu koji je od početne ideje do realizacije prošao velike promjene, tako da početni koncept i konačni proizvod nemaju mnogo dodirnih tački. Čitav video je sastavljen isključivo od fotografija. Korištena je stopmotion tehnika u montaži, a uz to smo kreirali i igru sa svjetlom, kako bi na najbolji način dočarali ritam pjesme. Nakon ovog videa idemo u pripremu dva nova spota za Kontru i Frenkija. Uskoro izlazi i spot koji sam radio za sarajevskog repera Katarzu, koji će biti drugi single sa njegovog EP-a.” – izjavio je Vedran Haračić.

Video za novu pjesmu Serenity, od danas se može pogledati na popularnom Fm Jam Youtube kanalu.

Facebook komentari

Prosinečki objavio spisak igrača za Armeniju i Grčku

Prethodni članak

Marinović saopštio spisak igrača za meč sa Moldavijom

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Muzika