Novi video iz Fm Jam-a: Indigo – Serenity

- Advertisement -

Tuzlanski producent Indigo danas je objavio video za svoj novi single Serenity.

Radi se o još jednoj elektronskoj traci sa prizvukom modernog hip hop ritma, uz koji nijedan plesni podij neće ostati miran.

Producent i DJ iz Fm Jam ekipe trenutno priprema svoj solo album, a najavljuje i svoje nove projekte.

“Veliki dio albuma već je završen, ali ne žurimo sa objavljivanjem. Mogao bi izaći ove ili sljedeće godine, jer pored rada na ovome trenutno je u pripremi i treći zajednički album sa Frenkijem i Kontrom, koji snimamo ove godine. Također, sa njima dvojicom trenutno završavam njihove dvije solo pjesme, kao i jednu za Marčela. Što se tiče albuma, on će se razlikovati od mojih radova koje je publika do sada mogla čuti. Radi se o projektu koji najviše oslikava mene, i ne ide u smjeru hip hopa već više oslikava moje muzičko putovanje, ono što volim slušati i kreirati.” – rekao je Indigo.

PROČITAJTE JOŠ:  Eldin Huseinbegović pred koncerte: Zahvaljujući muzici putujem širom svijeta i upoznajem nove narode i kulture

Indigo je muzički šarolik producent i DJ, a publika u Sarajevu još jednom će se uvjeriti u njegov jedinstven stil već u petak 15.03. kada gostuje u cafe baru Opera.

Video spot je kreirao Vedran Haračić, kojeg znamo i kao člana Salt And Flow ekipe iz Tuzle, koji već godinama djeluju na BiH hip hop sceni kreirajući jedinstvene video zapise sa domaćim reperima.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača
Indigo – Serenity – foto: Vedran Haračić

“Radi se o projektu koji je od početne ideje do realizacije prošao velike promjene, tako da početni koncept i konačni proizvod nemaju mnogo dodirnih tački. Čitav video je sastavljen isključivo od fotografija. Korištena je stopmotion tehnika u montaži, a uz to smo kreirali i igru sa svjetlom, kako bi na najbolji način dočarali ritam pjesme. Nakon ovog videa idemo u pripremu dva nova spota za Kontru i Frenkija. Uskoro izlazi i spot koji sam radio za sarajevskog repera Katarzu, koji će biti drugi single sa njegovog EP-a.” – izjavio je Vedran Haračić.

Video za novu pjesmu Serenity, od danas se može pogledati na popularnom Fm Jam Youtube kanalu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...