VIDEO: Frenkie, Kontra & Indigo – Pogledajte Tupakamaru

- Advertisement -

Nakon što je od njihovog zadnjeg video spota prošlo par mjeseci FM Jam trojac se javlja sa novim materijalom.

Ponovo su udružili snage sa starim prijateljem Adnanom Huremovićem i publici predstavili bombastičan video spot za pjesmu Tupakamaru.

Frenkie, Kontra i Indigo su sa pomenutim režiserom surađivali na spotovima Malkice te Viša srednja klasa, i tada je postalo jasno da su savršen spoj. Novi video spot je sniman u Tuzli i kao i pjesma predstavlja omaž legendarnom reperu Tupac-u. Pored hip hop tria u spotu se pojavljuje Marija Ćurčić te plesačice iz udruženja Groove i Twerkout by Unja.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi "Žurim", svi živimo rock'n'roll

Ovo je nakon regionalnog hita „Đe će ko“ drugi video spot sa albuma Egzil a ekipa od izlaska albuma nije stala sa promocijama i koncertima. „Imali smo dugu pauzu nakon „Đe će ko“ i drago nam je što publici možemo predstaviti novi video uradak. Moramo ovdje pohvaliti našeg režisera i zahvaliti se na savršenoj organizaciji i realizaciji video spota, zaista smo uživali na setu. Tupakamaru je klupska pjesma, samim tim i video spot ide u tom smjeru. Gledaoci će u par kadrova prepoznati reference na legendarne fotografije Tupac-a čime smo mu odali počast. Također veliko hvala prelijepim djevojkama koje su plesnom koreografijom učinile da video izgleda još bolje“.

PROČITAJTE JOŠ:  Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Frenkie, Kontra i Indigo u petak 18.5. Egzil predstavljaju zagrebačkoj publici u klubu Boogaloo,  vikend poslije su u bihaćkom klubu Piramida, a 1.6. nastupaju u Minhenu u klubu MCM.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...