Aleksandar Hršum: Pet stotina puta samo reći ‘Dobro veče’ traži ogromnu koncentraciju

- Advertisement -

Urednik i voditelj TV Pink BH Aleksandar Hršum sa produkcijskim i programskim timom talk showa „Zabranjeni Forum“ u četvrtak 2. juna od 22 sata realizirat će jubilarno 500. izdanje talk showa koji gradi dijalog.

„Pet stotina puta samo reći ‘Dobro veče’ traži ogromnu koncentraciju, a tek pet stotina emisija u trajanju od 120 minuta?! Zadovoljan sam, i više od toga! Emisija je postala TV brend koji se emituje četvrtkom u programu TV PINK BH i već odavno u javnosti postoji rečenica ‘Četvrtak je, prebaci da vidim koja je tema večeras kod Hršuma’. Lijepo je kada ti oni za koje radiš na taj način odaju poštovanje. I zato Hvala gledaocima koji su napravili svoj televizijski brend, TV emisiju gdje rado gostiju, pričaju o svojim životima, ali se i stavljaju pred lice javnosti sa svojim problemima. Različitost tema jedan je od bitnih segmenata Zabranjenog Foruma i zato nam gledaoci vjeruju, jer u ovih pet stotina izdanja bar jedna tema je bila za Vas, pa je i to dio uspjeha, zar ne?! Dijalog je osnov savremene komunikacije i to je ono što je jezgro Foruma, kao i suprotstavljeni stavovi, publika u studiju… Forum je jednostavno životni talk show koji je potreban javnosti u BiH“-ističe Aleksandar Hršum.

500. Zabranjeni Forum

Jubilarno 500. izdanje „Zabranjenog Foruma“ biće posvećeno televiziji, tako će se tematska diskusija bazirati na fenomenu televizijskog novinarstva.

Različite osobe na veoma različite načine koriste svoje slobodno vrijeme, ali u posljednjih nekoliko decenija televizija je u cijelom svijetu bila uglavnom najveći “potrošač” slobodnog vremena masa. Pojavom interneta potrošnja slobodnog vremena se mijenja ili više počela seliti u domen online okruženja. Da li smo sve češće u prilici da pričamo sa osobama koje godinama nemaju televizor, ili nisu veoma dugo vremena gledali televiziju? Sa druge strane, dovoljno je biti neko vrijeme na twitteru u večernjim satima kada se vidi koliko osoba i dalje redovno prati TV program, ili se neki bune zbog toga što ne mogu ništa interesantno da pronađu na TV-u bez obzira koliko TV stanica imali?!

Gledatelji će u četvrtak, 2. juna imati priliku da saznaju na koji način se priprema „Zabranjeni Forum“, te šta se sve krije iza kulisa. Biće govora kako televizija kao medij funkcionira u pogledu komunikacije i kakav je njen utjecaj na ljude kao masu?

https://www.youtube.com/watch?v=5el5c3IM-TA

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...