Fight Channel postaje dio United Medije

- Advertisement -

Sinonim za borilački sport u regiji, specijalizirani kanal Fight Channel, postao je dio kompanije United Media koja širi svoj portofolio najatraktivnijih sportskih kanala. Uz najgledanije Sport Klub kanale, sada je tu i Fight Channel, s novom sezonom UFC–a.

Zahvaljujući dvogodišnjem ugovoru s ovom najbrže rastućom borilačkom organizacijom na svijetu, gledatelji Fight Channela će biti u prilici pratiti sve UFC borbe, ukupno više od 40 događaja uživo na godišnjem nivou. Kao glavni promoter MMA borbi, UFC preko 20 godina okuplja najviše rangirane zvijezde ovog sporta i puni najveće svjetske arene i stadione.

24-satni program Fight Channela obuhvaća i više od 100 evenata uživo godišnje drugih prestižnih borilačkih organizacija među kojima su iBellator, Glory World Series, FFC i drugi. Kanal također raspolaže bogatom arhivom legendarnih natjecanja kao što su It’s Showtime, King of the Cage i Cage Rage. Osim svjetskih događaja, promovira i razvija domaću i regionalnu borilačku scenu i pruža edukativni sadržaj kroz mnogobrojne dokumentarne filmove.

Osnovan prije 6 godina, Fight Channel je po svom sadržaju jedinstven u Europi, a jedan je od tek nekoliko sličnih kanala u svijetu. „Vrlo sam sretan što s ovom akvizicijom dobivamo snagu United Medije da Fight Channel, koji već sada nema konkurenciju u Europi, plasiramo i na svjetsko tržište gdje će zasigurno postati jedan od vodećih kanala ovog žanra,“ rekao je Orsat Zovko, direktor Fight Channel-a.

„Uz kanale N1, Cinemania, Lov i ribolov, Grand, Ultra, Mini Ultra, Bambino, Orlando i lepezu sportskih kanala Sport Kluba, svoju ponudu sada obogaćujemo prestižnim kanalom specijaliziranim za borilačke sportove. Kao dio naše regionalne kompanije, Fight Channel će imati financijsku podršku za dodatna ulaganja u kanal, a ujedno i priliku da proširi poslovanje atraktivnim prijenosima uživo i izvanvremenskim arhivskim sadržajima,“ izjavila je Aleksandra Subotić, direktorica kompanije United Media.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...