McCannu Sarajevo priznanje Najpoželjnijeg poslodavca u BiH u sektoru marketinga i PR-a

- Advertisement -

Na ovogodišnjem, dvanaestom po redu izboru „Najpoželjniji poslodavac“ koji je u organizaciji Kolektiv d.o.o. – Posao.ba večeras održan u Hotelu Holiday, kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u BiH u Sektoru marketinga i PR-a izabran je McCann Sarajevo, agencija koja na bh. tržištu uspješno posluje već 20 godina, a članica je I&F McCann grupe.

U jakoj konkurenciji, između 700 nominovanih poslovnih subjekata, McCann Sarajevo uspio se pozicionirati u top 45 poslodavaca u BiH. U dvomjesečnom online istraživanju, koje je sprovedeno u februaru i martu ove godine, učestvovali su ispitanici iz svih dijelova zemlje.

Za kandidovane kompanije glasali su na osnovu lične percepcije koliko su ulagale u upravljanje ljudskim potencijalima, kakav imidž imaju u javnosti te na osnovu procjene brendinga poslodavca.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Dini Merlinu pozlilo na Baščaršiji: Odvezla ga Hitna pomoć

U rangiranju kompanija koje nude optimalne uslove za rad i razvoj karijere, među vodećim kriterijima bili su: pozitivno radno okruženje i dobar tretman zaposlenih, sigurnost zadržavanja posla, visok kvalitet proizvoda i usluga kompanije, prilike za stručno usavršavanje i napredovanje, visina plate i ostale beneficije.

Na ceremoniji dodjele priznanja jednog od najvažnijih događaja u bh. poslovnoj zajednici, na kojem su osim predstavnika najuspješnijih kompanija, prisustvovali i oni iz vladinog sektora, diplomatskog kora i međunarodnih organizacija, ovo prestižno priznanje za McCann Sarajevo primila je Vesna Vlašić Jusupović, Managing Director McCann Sarajevo koja kaže “Izuzetno smo ponosni na ovo priznanje javnosti kojim je naša agencija u oblasti kreativne industrije, marketinga i PR-a, percipirana kao poželjna radna sredina i pozitivan primjer u poslovnoj zajednici. Ovo je potvrda da kreiramo stimulativan radni ambijent za postojeće uposlenike, ali da nas takvim prepoznaju i svi oni koji bi željeli sebe vidjeti na nekoj od pozicija u agenciji. Snaga ljudi, slogan je kojim obilježavamo dvodecenijski uspjeh na svim našim tržištima, a to je upravo vodeća vrijednost u radu naše Grupe.“

PROČITAJTE JOŠ:  Otvoren je Internacionalni sajam knjiga u Sarajevu

Znanje i kreativnost, timski rad i saradnja, izuzetna odgovornost u radu ali i brojne prilike za profesionalno usavršavanje, samo su neke od odlika poslovanja agencije McCann Sarajevo.

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...