Orhidelia devetu godinu naj wellness Slovenije

- Advertisement -

Najatraktivniji wellness Terma Olimia potvrdio da nema konkurenciju

Nagrada za najbolji wellness ponovno otišla Orhideliji. Tako već devet godina za redom odlučuje stručni žiri, slušatelji i urednička ekipa jedne od najslušanijih radijskih postaja u Sloveniji “Dobro jutro Slovenija”, koja u suradnji s turističko-informativnim portalom www.dj-slovenia.si bira najbolja slovenska kupališta, wellness centre i skijališta.

Wellness u dijalogu s prirodom, najveći svijet sauna u Sloveniji, originalan selfness program, rituali, tretmani i tehnike opuštanja kreirani prema individualnim zahtjevima gostiju, vrhunski dizajn, sjajno mjesto za odmor i opuštanje – u nekoliko bi se riječi mogao opisati naj wellness Slovenije.

„Našim gostima ne pružamo samo opuštanje i odmor, nego ih nastojimo educirati da promjene svoje navike, uspostave tjelesnu i duhovnu ravnotežu te unaprijede svoj stil života. Uz kontinuirano investiranje, nastojimo biti originalni, prepoznatljivi i ponuditi gostima jedinstveni doživljaj. Da u tome uspijevamo potvrđuje i ova nagrada, koja je ujedno poticaj da nastavimo istim putem”, poručuju iz Terma Olimia.

Osvajanje ove prestižne titule Terme Olimia ponovo će proslaviti do kraja svibnja promotivnim cijenama određenih tretmana. Na taj se način Terme Olimia žele zahvaliti vjernim gostima koji su glas dali wellnessu Orhidelija.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...