BusinessEvent & Zabava

Otvorene rane prijave za BiH PMI Forum – konferenciju o projektnom menadžmentu 

0

Otvorene su rane prijave za učešće na prvoj konferenciji o projektnom menadžmentu u organizaciji PMI BiH Chaptera pod nazivom BiH PMI Forum. PMI, odnosno Project Management Institute je svjetska organizacija posvećena projektnom menadžmentu i nudi globalno priznatu certifikaciju za početnike i profesionalce iz raznih oblasti projektnog menadžmenta. PMI BiH Chapter je ogranak PMI u Bosni i Hercegovini i postoji već osam godina, te broji 85 članova od kojih je PMP certificiranih 27.

Otvorene rane prijave za BiH PMI Forum – konferenciju o projektnom menadžmentu , Life.ba

Konferencija na temu “Kuda dalje s Project Managementom?” organizuje se sa ciljem promovisanja važnosti projekt menadžmenta u svim oblastima poslovanja. Održat će se 12. i 13. septembra 2019. godine u hotelu Hills u Sarajevu. BiH PMI Forum predstavlja odličnu priliku za strateško povezivanje, povećanje prepoznatljivosti i ostvarivanje novih poslovnih prilika.

Na predkonferencijskom danu, 12. septembra, učesnike očekuje cjelodnevna radionica na temu „Recovery Project Management“, a predavač je uvaženi Nenad Trajkovski. Cilj radionice je vidjeti da li je moguće i kako spasiti “problematičan” projekat.

Konferenciju 13. septembra će otvoriti Jasna Pleho, predsjednica PMI BiH Chaptera, i Catalin Dogaru, PMI regionalni mentor za Regiju 8, Central Europe, kojoj pripada i PMI BiH Chapter. Keynote speaker je Merete Murch Lange, PMI regionalna mentorica za Regiju 8, North West. O svojim iskustvima u upravljanju projektima, poslovnoj analizi, agilnom upravljanju projektima i lekcijama koje su naučili govorit će istaknuti članovi PMI BiH Chaptera te voditelji projekata sa zavidnim iskustvom iz regije: Stanislav Strešnjak, Adem Muminagić, Miroslav Aničin, Meliha Arslanagić i Erol Mujanović.

LIFE:  Toplane: Sezona grijanja završila 15. maja, puštanje grijanja rizično za sistem

Ulaznica za učešće na predkonferencijskom i konferencijskom danu BiH PMI Foruma iznosi 250,00 KM + PDV, a svi koji se prijave do 14. augusta ostvaruju popust na rane prijave, te plaćaju ulaznicu od 200,00 KM + PDV. Također, moguće je kupiti ulaznicu samo za konferencijski dan 13. septembra po cijeni od 100,00 KM + PDV (cijena za rane prijave je 60,00 KM + PDV). Za članove PMI BiH Chaptera osiguran je poseban popust.

Podršku Forumu pružile su kompanije Authority Partners i Infobip kao Platinum sponzori, kompanije ASBIS i LANACO kao Gold sponzori, kao i značajan broj renomiranih bh. kompanija. Oficijelni partner konferencije je agencija FOR FIVE dma.

Sve informacije o BiH PMI Forumu dostupne su na službenoj web stranici konferencije https://forum.pmi.ba/ putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće. Novosti o BiH PMI Forumu dostupne su i putem društvenih mreža: FacebookInstagram i LinkedIn.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *