Ovo pali kod svake!

- Advertisement -

Pitali su se to bh. građani danima. Pisali su na društvenim mrežama, ostavljali odgovore u zatvorenim kutijama širom BiH. Na desetine hiljada odgovora ubačeno je u kutije i svi su mislili da znaju šta pali baš kod svake.

Oni koji su mislili da se pitanje odnosi na žene, pisali su: automobili, štikle, putovanje, ćelavi muškarci, mišići, korupcija, pare, večere, mozak, pogledi, mobiteli, cipele, pokloni, svijeće, svijeće, osmjeh, ljubaznost, brada…

Ko je bio u pravu i odgovorio tačno otkriveno je na press konferenciji u Sarajevu.

Pravo pitanje je bilo zapravo “Šta pali kod svake kupovine?“ A kod svake kupovine pali Lampica kartica. Nagradno pitanje je i postavljeno kao dio našeg slogana. Lampica kartica „pali kod svake kupovine”, kazala je predstavnicima medija Vildana Žuga, direktorica marketinga Lampice.

PROČITAJTE JOŠ:  Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

Lampica je jedinstveni program lojalnosti u BiH. Trenutni je lider po broju partnera i prodajnih mjesta na kojima se Lampica kartica može koristiti te vam omogućiti da za svaku potrošenu KM dobijete određeni broj bodova.

Trenutno je u program lojalnosti uključeno 250 partnera u BiH koji omogućavaju krajnjim korisnicima da na preko 800 prodajnih mjesta prilikom svakodnevne kupovine dobiju određeni broj bodova.

L2

Neki od njih su: Energopetrol, Ina, Didaco, Haloo mreža, iNovine, Europharm, Uncro, Namex, Guma M, Ovako, Neli marketi, Divna Posušje, Karliko, Kaffers centar, Ekor Zenica te mnogi drugi.

Lampica kartica je namijenjena krajnim korisnicima koji kupuju različitu robu i usluge, te ostvaruju nagradne bodove na prodajnim mjestima: marketi/trgovine mješovitom robom, benzinske pumpe, kiosci, butici, apoteke, hoteli, restorani, auto kuće i ostali tipovi trgovina.

PROČITAJTE JOŠ:  Potraga u Zenici: Dječaka udario kombijem pa pobjegao

Skupljene bodove građani mogu koristiti u vrijednosti kupona 10, 20 ili 50 KM na prodajnom mjestu nekog od Lampica partnera, na web stranici lampica.ba za zamjenu za određeni artikl ili za dopunu mobilnih telefona svih operatera u BiH.

Sa Lampica karticom nema limita ni ograničenja s obzirom da sami birate mjesto i vrijeme kupovine, vrijeme kada ćete iskoristiti skupljene bodove te način i mjesto gdje ćete ih iskoristiti, rekla je Vildana Žuga.

Svi one koji su znali šta pali kod svake, nagrađeni su sa po 200 bodova na njihovim Lampica karticama.

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...