Podravka na Međunarodnom sajmu gospodarstva

- Advertisement -

Vodeća prehrambena kompanija u Podravka, nastupa na 18. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru od 14. do 18. travnja.2015. Podravka, sad već tradicionalnim prisustvom nastavlja podršku Međunarodnom sajmu gospodarstva kao najvećem i najvažnijem događaju ovog tipa koji se organizira i održava u Bosni i Hercegovini.

„Sudjelovanje Podravke na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, kao i prethodnih godina, odlična je prilika za upoznavanje predstavnika kompanija kako iz Bosne i Hercegovine, tako i šire regije. Podrškom i kontinuiranim prisustvom na Mostarskom sajmu naročito ukazujemo na značaj bosansko-hercegovačkog tržišta za Podravku. Tijekom sajma, gosti i svi ljubitelji Podravka proizvoda imaju priliku posjetiti Podravkin izložbeni štand, te uživati u okusima najfinijih jela koja će za njih pripremati Podravkini promotori kulinarstva te degustirati različite okuse iz našeg bogatog asortimana”, istakao je Milan Tadić, stariji podpredsjednik Podravke za Adria regiju.

Podravka je prisutna u Bosni i Hercegovini još od 1992. Danas je ova kompanije po broju zaposlenih među najbrojnijim Podravkinim predstavništvima, a na bh. tržištu se uspješno posluje svojom iznimno  širokom paletom Podravkinih proizvoda. Podravkin izložbeni prostor posjetila je delegacija visokih uzvanika koji su nazočili svečanom otvaranju manifestacije.

Tradicionalna svečana večera u organizaciji Koprivničko-križevačke županije i Podravke i ove godine održat će se u hotelu „Ero”.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...