Source i ASA Auto: Emisija Moj Auto o automobilima VW, Škoda, Audi, Seat i Porsche

- Advertisement -


„Moj auto“, naziv je nove emisije koja će se u 2012. godini emitirati svakim radnim danom na Federalnoj televiziji i Televiziji Republike Srpske u 19 sati i 25 minuta. Prva emisija će biti prikazana 2. januara 2012. godine, a u njoj će biti predstavljena kompanija ASA Auto, koja je ujedno i nosilac ovog projekta, saopćeno je iz ove kompanije.

„Moj auto“ predstavlja jedinstveni serijal emisija koje su namjenjene svim ljubiteljima automobilizma. Kroz emisiju gledaoci će svaki dan moći da se upoznaju s posljednjim novostima iz svijeta automobilizma, aktivnostima svih brendova unutar Volkswagen grupacije, aktuelnim modelima, akcijskim ponudama.

Emisija će sadržavati i rubriku auto leksikon, koja je isključivo edukativnog sadržaja, a ima za cilj da upozna širu javnost s ključnim automobilskim pojmovima i terminologijom. Gledaoci će „Moj auto“ moći pratiti tokom cijele 2012.,  a u emisiji će biti predstavljena i trgovačka mreža u Bosni i Hercegovini za brendove koje zastupa ASA AUTO (Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, Porsche).

Također, gledaoci će moći da uživaju u kraćim reportažama o testiranju pojedinih modela, kao i intervjuima sa stručnjacima iz automobilske industrije. Emisiju realizuje ASA AUTO uz produkciju Source, a novinar/spiker je Tomislav Đuric, saopćeno je iz kompanije ASA Auto.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...