U Sarajevu otvorena nova dm prodavnica

- Advertisement -

Domu zdravlja Novi Grad Sarajevo uručena donacija u vrijednosti od 5.000 KM

U novom tržnom centru Bingo koji je u Sarajevu, na adresi Džemala Bijedića 160, otvoren danas, vrata za svoje kupce otvorila je i 77. dm prodavnica u BiH.

Početak rada na još jednoj adresi u Sarajevu, kompanija dm je obilježila društveno odgovornim angažmanom u lokalnoj zajednici te je Domu zdravlja Novi Grad uručena donacija u vidu zaštitne opreme u vrijednosti od 5.000 KM. Edisa Lačić, regionalna menadžerica dm-a uručila je ček donacije direktorici OJ Doma zdravlja Novi Grad prim. dr. Merimi Pašić.

„Donacija dm-a nas je veoma obradovala i znači nam zaista mnogo, posebno u ovim vremenima. Kompaniji dm želimo mnogo uspjeha u daljem radu i nadam se da ćemo i u budućnosti uspješno sarađivati“, izjavila je direktorica OJ Doma zdravlja Novi Grad prim. dr. Merima Pašić.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Jak požar u Sarajevu: Vatrogasci se bore sa stihijom u Novopazarskoj ulici

Povodom otvorenja, u periodu od 12.9. do 26.9.2020. dm je za sve kupce osigurao i vrijednu nagradnu igru: Svakom kupovinom u ovoj prodavnici kupci stiču pravo učešća, a najsretnije očekuje: mašina za pranje suđa gorenje kao prva nagrada, mikrovalna pećnica gorenje kao druga nagrada, dok ostali nagradni fond čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

„U našoj novoj, moderno opremljenoj dm prodavnici nudimo bogat asortiman proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih i svjetskih brendova. Sretni smo što smo našim kupcima u Sarajevu osigurali mogućnost da proizvode koje nudimo potraže i u novootvorenom TC Bingu. Kao što je to i inače praksa, otvorenje smo obilježili i donacijom lokalnoj zajednici koja će biti od velike koristi medicinskim radnicima, koji su najviše izloženi Koronavirusu“, kazala je Edisa Lačić, regionalna menadžerica dm-a i dodala kako prodajna mreža ove kompanije u Sarajevu sada broji 16 dm prodavnica.

PROČITAJTE JOŠ:  U Sarajevu nestao Fuad Hadžihasanagić (75), posljednji put viđen na Vratniku

Početak rada još jedne dm prodavnice protekao je uz brojne pogodnosti za kupce koji su na dan otvorenja imali priliku iskoristiti posebnu ponudu 1+1 gratis proizvoda, kao i 15% popusta na ukupnu kupovinu do 14.9. Za svaku kupovinu dm je na otvorenju poklanjao ceker, a kupci s računom u iznosu od 70 KM i više na poklon su dobijali dm peškir, dok su za kupovinu u iznosu od 30 KM i više nagrađeni malim znakom pažnje.

Radno vrijeme dm prodavnice u sarajevskom TC Bingo, na adresi Džemala Bijedića 160, je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, a nedjeljom od 10 do 18 sati.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...