Adam Levine novi je službeni ambasador mirisa Y

- Advertisement -

Dogurao je daleko, uistinu daleko. Pronašao je put do uspjeha, no ne želi stati. Ide još dalje…

YSL Beauté s ponosom predstavlja Adama Levinea u ulozi novog zaštitnog lica i ambasadora mirisa Y.

Rock zvijezda. Zabavljač. Predvodnik trendova… A sada i globalni ambasador mirisa Y.

Kao moderan miris za modernog muškarca, Y kazuje priču o jednoj cijeloj generaciji. Adamov odvažan kreativni duh, zarazan smisao za humor i glazbeni talent savršeno se prožimaju s inovativnim duhom i stilom mirisa Y kroz njegovu novu ulogu ambasadora.

Kao iznimno talentirani glazbenik i pjevač grupe Maroon 5, Adam je istinsko utjelovljenje Y muškarca. Na Instagramu ga prati 10,9 milijuna modno osviještenih obožavatelja njegove glazbe. Podučava mlade talente u glazbenoj emisiji The Voice, a uskoro kreće na još jednu turneju povodom izlaska novog albuma. Uvijek je svoj, ne boji se odvažnih modnih odabira te slovi za ikonu stila.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Y… NOVA AVANTURA

Adamova prva kampanja pod redateljskom palicom Colina Tilleyja otvara novo poglavlje, slaveći nešto intenzivniju interpretaciju mirisa. Priča o Y se nastavlja: ovaj je put riječ o zrelom muškarcu koji se usudio slijediti snove. Postigao je sve zacrtane ciljeve, no i dalje traga za odgovorima. Sve počinje pitanjem „Zašto?”.

Baš poput mirisa Y, Adam utjelovljuje snove i strast muškarca koji ne slijedi utabane staze. Postigavši uspjeh upornim radom i suradnjom s drugim talentiranim umjetnicima, predstavlja istinski uzor. Rođen je i odrastao u Los Angelesu, gdje je već u srednjoj školi započeo glazbenu karijeru. Postao je pjevač i autor većine pjesama grupe Maroon 5 koje su poharale svjetske glazbene ljestvice i osvojile mnoge nagrade.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

„Zaista je čarobno što u ulozi ambasadora YSL Beautéa mogu doprijeti do šire publike, promovirajući brand koji me je oduvijek fascinirao prepoznatljivim stilom i inovativnošću. Želio bih ostaviti osobni trag u nastavku priče o mirisu Y zbog toga što se mogu poistovjetiti sa strašću i upečatljivim individualizmom koji oduvijek čine okosnicu branda. Sada je pravi trenutak za to, pogotovo za današnje kreativne generacije.“ ADAM LEVINE 

„Adamu želimo dobrodošlicu u Yves Saint Laurentovu obitelj globalnih ambasadora. Svojim talentom, opuštenošću i osjećajem za stil koji rezonira s modnom estetikom branda, donosi svježu energiju u svijet YSL Beautéa. Iznimno nas raduje suradnja s Adamom u ulozi novog globalnog ambasadora za miris Y.” STEPHAN BEZY, direktor Yves Saint Laurent Beautéa.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...