Giorgio Armani: Code A-list

- Advertisement -

Giorgio Armani: CODE A-list

Code A-list, novi muški miris prožet zavodljivom suvremenom notom, posebno je izdanje mirisne kolekcije Armani Code. Riječi Code A-list čarobna su ulaznica za ekskluzivnu Armanijevu listu. Riječ je o jedinstvenom privilegiju – pozivnici za ulazak u klub probrane gospode, s kodom koji priziva prepoznatljiv Armanijev stil. Zauzmite svoje mjesto za stolom i uživajte u svijetu u koji se može ući samo uz osobni poziv.

UPIŠITE SVOJE IME NA ARMANIJEVU LISTU

Code A-List ulaznica je u uzbudljiv svijet A liste: magnetska privlačnost, samopouzdanje i karizma Armanijevog mirisa Code u ovom izdanju dolaze u obliku dragocjenog spoja ekskluzivnosti i privlačnosti.

Novi miris utjelovljuje diskretnu, zavodljivu eleganciju opuštenog muškarca koji zrači upečatljivom i upravo neodoljivom privlačnošću. Muškarca koji utjelovljuje miris Code A-List krasi profinjena muževnost i snažna, magnetski privlačna osobnost koja posebno dolazi do izražaja u noćnim satima. Uz urođeno samopouzdanje i besprijekornu eleganciju, on zavodi svojom šarmantnom prisutnošću i karizmom, ostavljajući senzualan mirisni trag. Zaštitno lice promotivne kampanje, hollywoodski glumac Chris Pine, utjelovljuje taj osjećaj trenutne privlačnosti.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Otkrijte ekskluzivni svijet mirisa Code A-list, prožet samopouzdanjem i nezaboravnom elegancijom.

BLISTAVA ZAVODLJIVOST

Code A-List nadahnjuju i prožimaju isti mirisni kodovi kao i legendarni originalni miris. Pojačavši intenzitet sastojaka i unijevši neočekivane promjene koje mirisu daju novu dimenziju zavodljive privlačnosti, tvorac parfema Antoine Maisondieu iz kuće Givaudan za ovu je priliku kreirao posebnu kombinaciju koja savršeno odgovara A listi.

Esencije bergamota i zelene mandarine prožimaju se s dimno-drvenastim notama esencije guaiaca. Susret lavandina grosso i intenzivne note zrna tonke stvara napetost u srcu mirisa. Zahvaljujući jedinstvenom načinu ekstrakcije ovog ulja, lavandin grosso unosi dašak blistave prozračnosti koja poziva u zavodljiv, skriveni svijet mirisa Code A-List.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

ELEGANTNA BOČICA OBASJANA ZAVODLJIVOM NOĆNOM SVJETLOŠĆU

Prepoznatljivi oblik bočice mirisa Armani Code nadahnut je krojem klasičnog smokinga. No izgled bočice mirisa Code A-List je drugačiji – intrigantna igra sjena priziva dašak avanture na putu u ekskluzivni svijet skriven od pogleda. Ukrasni pojas u ovoj je verziji crvene boje, simbolizirajući ekskluzivni pristup u uzbudljiv noćni svijet.

Čep je ukrašen Armanijevim monogramom, prepoznatljivim kodom visoke mode i simbolom branda.

Code A-List uzbudljiv je mirisni nektar koji priziva elegantnu igru zavođenja i otkriva tajni ulaz u svijet skriven od pogleda.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...