Video prezentacija – Giorgio Armani beauty – MY WAY

- Advertisement -

https://www.youtube.com/watch?v=YY3a6v7XRJo&feature=youtu.be

Nakon 7. godina od lansiranja franšize Si koja je postigla veliki uspjeh, brend s ponosom predstavlja MY WAY, svijetli miris bijelog cvijeća koji otvara novo poglavlje ženstvenosti, kreiran kako bi pokazao predanost održivosti.

Značaj parfema MY WAY nije sadržan samo u njegovu nazivu: on odražava utjecaj životnih putovanja, bila ona geografska ili emotivna, na kreiranje našeg karaktera koji oblikuju ljudi koje srećemo na tim putovanjima, kao i trenuci koje proživljavamo. Ovaj miris nije samo uspio ovjekovječiti duh znatiželje i povezanosti, nego ga i ogoliti i prikazati njegovu srž: „I AM WHAT I LIVE”.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Parfem MY WAY predstavlja prekretnicu u Armanijevu planu posvećenom smanjenju utjecaja na okoliš i borbi protiv klimatskih promjena.

Od upotrebe recikliranih materijala i onih kojih se mogu reciklirati preko sastojaka iz održivih izvora do inovativnog sustava ponovnog punjenja, koji omogućuju značajno smanjenje otpadnih materijala

„Vjerujem da bismo se svi trebali posvetiti rješavanju ekoloških problema, sada više nego ikada. Ne možemo ignorirati činjenicu da budućnost mlađih naraštaja ovisi o našim izborima.” Giorgio Armani

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...