Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Eau Électrique

- Advertisement -

Yves Saint Laurent predstavlja novo izdanje iz muške linije L’Homme, La Nuit de L’Homme Eau Électrique, koji će biti u prodaji početkom 2017. godine, kako najavljuje PunMiris.com.

La Nuit de L’Homme Eau Électrique opisan je kao „divlji“ miris „zavodnika“ čija „teritorija je noć“ i čijem „šarmu se teško odolijeva…na rubu elegancije i slobode.“ Miris je koncipiran kao tenzija između svježine moderne fougere kompozicije i senzualnog traga vanilije. Na kompoziciju su zajednički radila tri nosa: Juliette Karagueuzoglou, Dominique Ropion i Anne Flipo.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

ysl

Citrusne note bergamota i mandarine u kombinaciji sa zelenom jabukom čine svjež početak mirisa. Klasični fougere akord načinjen od lavande, geraniuma i tonke, moderniziran je svježim tonovima sa početka kompozicije, cvijetom narandže i aromatičnom žalfijom u srcu. Drvene note kedra, kašmira, vetivera i pačulija, te velika doza vanilije završavaju bazu parfema.

Lice kampanje je model Vinnie Woolston. Prepoznatljiva bočica linije osvježena je plavom bojom tečnosti parfema. Miris je dostupan kao 40, 60 i 100 ml Eau de Toilette.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

MuskiPortal/PunMiris

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...