Foto: Na prvi dan Miholjskog ljeta Mostar prepun turista

- Advertisement -

Na prvi dan Babljeg ili Miholjskog ljeta, koje prema gregorijanskom kalendaru počinje danas, Mostar je prepun domaćih i stranih turista, baš kao u jeku turističke sezone, javlja Anadolu Agency (AA).

Mostarske ulice, parkovi, trgovi, terase ugostiteljskih objekata ispunili su građani Mostara, kao i brojni turisti koji uživaju u zrakama sunca.

Stara gradska jezgra prepuna je turista iz raznih krajeva svijeta, što se prilikom današnje posjete ovom turističkom biseru uvjerila i ekipa Anadolu Agency (AA), koja donosi fotografije iz grada na Neretvi.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Stari most danas je poslužio kao pozornica mnogim posjetiteljima za najljepše fotografije, koje će bez sumnje dijeliti na društvenim mrežama, i mjesto koje će sasvim sigurno čuvati u lijepim sjećanjima.

Mnogi su imali priliku vidjeti tradicionalni skok koji članovi Kluba skakača u vodu “Mostari” izvode za turističke grupe koje žele osjetiti čari tog adrenalinskog sporta, po kojem je grad na Neretvi nadaleko poznat.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Ako je suditi po prvom danu Babljeg, odnosno Miholjskog ljeta, turistička podsezona u Mostaru će biti iznimno perspektivna i uspješna.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...