BusinessPutovanja

Kako će izgledati talijanske plaže ljeti?

0
Kako će izgledati talijanske plaže ljeti?, Life.ba

S obzirom na to da je svijet počeo s ublažavanjem izolacijskih mjera, traže se i nova rješenja koja će omogućiti ljudima odlazak na plaže, ali uz održavanje određenog socijalnog distanciranja.

Kako će izgledati talijanske plaže ljeti?, Life.ba

Nakon prijedloga o uređenju talijanskih plaža s kabinama od pleksiglasa sa suncobranima i ležaljkama, o kojem se dosta raspravljalo u talijanskim medijima, stigla je i nova ideja – uklonjive kupole od bambusa i aluminija.

Naime, tim rimskih arhitekata iz tvrtke Obicua dizajnirao je uklonjive bambusove kupole s unutarnjim tušem koje omogućuju privatnost i društevnu distancu, a projekt je predstavljen vlasnicima i koncesionarima kupališta i plaža u Riminiju i drugim turističkim mjestima na rivijeri Romagnola.

LIFE:  (FOTO) Muškarac se dosjetio kreativnog načina da se zaštiti od sunca na crnogorskoj granici, postao hit na društvenim mrežama

Kako će izgledati talijanske plaže ljeti?, Life.ba

Kupole su sa strana prekrivene prozirnom tkaninom koja se može prati i udovoljava higijenskim standardima.

Unutar svake kupole arhitekti su predvidjeli i tuš sa slanom vodom koji pomoću naprednog hidrauličkog sustava crpi vodu iz mora. Visina bi bila 230 cm, bez tkanine na vrhu, što bi omogućilo sunčanje.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like