Obišli BiH: Ekipa britanskog voditelja i komičara u našoj zemlji, dokumentarac će biti emitovan na BBC

- Advertisement -

Romesh Ranganathan, voditelj televizijske kuće BBC sa svojom ekipom boravio je proteklih dana u Bosni i Hercegovini gdje su, kako saznajemo, snimali dokumentarni film o našoj zemlji. 

Ekipa je boravila u Međugorju, Visokom, Srebrenici, Sarajevu, Mostaru te na Jahorini i Trebeviću a snimali su dokumentarnu formu emisije (The Misadventures of Romesh Ranganathan) koja bi trebala biti emitovana krajem ove godine u programu britanske tv kuće BBC.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Ranganathan je i britanski komičar pa neke njegove emisije imaju i dozu humora. Ipak, zvanične detalje o sadržaju još niko ne želi potvrditi. Ono što je Life.ba uspio saznati je da bi ovo trebala biti jedna od zanimljivijih iz njegovog serijala.

Inače, Ranganathan putuje po svijetu, nekad obilazi egzotična, a nekad i opasna područja. Uvijek ima lokalnog domaćina koji ga vodi kroz zemlju u koju je došao.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Prije nego je počeo karijetu tv voditelja, radio je kao profesor matematike. Okušao se i u freestyle repanju. Jednom je čak stigao i do finala takvog takmičenja. Veliki je fan Arsenala, oženjen je i ima troje djece.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...