Putovanja

Obišli BiH: Ekipa britanskog voditelja i komičara u našoj zemlji, dokumentarac će biti emitovan na BBC

0

Romesh Ranganathan, voditelj televizijske kuće BBC sa svojom ekipom boravio je proteklih dana u Bosni i Hercegovini gdje su, kako saznajemo, snimali dokumentarni film o našoj zemlji. 

Ekipa je boravila u Međugorju, Visokom, Srebrenici, Sarajevu, Mostaru te na Jahorini i Trebeviću a snimali su dokumentarnu formu emisije (The Misadventures of Romesh Ranganathan) koja bi trebala biti emitovana krajem ove godine u programu britanske tv kuće BBC.

Ranganathan je i britanski komičar pa neke njegove emisije imaju i dozu humora. Ipak, zvanične detalje o sadržaju još niko ne želi potvrditi. Ono što je Life.ba uspio saznati je da bi ovo trebala biti jedna od zanimljivijih iz njegovog serijala.

LIFE:  Foto: Idbar podno Prenja, selo u koje se ne dolazi usput

Inače, Ranganathan putuje po svijetu, nekad obilazi egzotična, a nekad i opasna područja. Uvijek ima lokalnog domaćina koji ga vodi kroz zemlju u koju je došao.

Prije nego je počeo karijetu tv voditelja, radio je kao profesor matematike. Okušao se i u freestyle repanju. Jednom je čak stigao i do finala takvog takmičenja. Veliki je fan Arsenala, oženjen je i ima troje djece.

Facebook komentari

Chanel objavio ko će naslijediti mjesto Karla Lagerfelda

Prethodni članak

Novi Samsung Galaxy S10: Više ekrana, kamera i izbora

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Putovanja