Antivakcinaši oduševljeni ruskom vakcinom protiv koronavirusa

- Advertisement -

Savez udruženja protivnika obavezne vakcinacije izrazio je svoje zadovoljstvo viješću da je Rusija ragistrirala prvu vakcinu protiv koronavirusa, te su pozvali svoje članove da se obavezno vakcinišu vakcinom Sputnjik 5 koju je razvio Nacionalni istraživački centar Gamaleja iz Rusije.

„Izuzetno nam je drago što su Rusi preduhitrili Bila Gejca i što nećemo biti čipovani američkom vakcinom. Ruska vakcina sigurno ne sadrži čipove, eventualno možda malo votke, ali to je prirodni eliminator virusa i pravi dezificijens za naš organizam“, kazali su iz saveza koji okuplja protivnike vakcinacije.

PROČITAJTE JOŠ:  Osumnjičeni za ubistvo priznao da je zadavio malenu Danku Ilić: Otkrio ko mu je pomogao da se riješi tijela

Početkom sedmice ruski predsjedik Vladimir Putin je saopštio da je u toj zemlji registrovana prva vakcina protiv koronavirusa u svijetu. Rusija do sada nije saopštila detalje rezultata ispitivanja vakcine kako bi potvrdila njenu efikasnost.

„Nadam se da će i naše kolege iz inostranstva napraviti pomake i da će se na tržištu pojaviti više proizvoda“, rekao je Putin.

Iz antivakcinaškog pokreta su dodali kako se baš ne slažu da bi trebalo biti više proizvoda, ali ako mora onda traže da se barem zabrani Gejcova vakcina.

PROČITAJTE JOŠ:  U Lukavcu prilikom tuče ubijen muškarac (35)

Čestitkama ruskim naučnicima pridružili su se i iz antikoronaškog pokreta, koji okuplja ljude koji ne vjeruju u postojanje koronavirusa.

„Presretni smo što je ovoj prevari od bolesti, ovom projektu, ovoj zavjeri došao kraj zahvaljujući Rusiji i Putinu. Znali smo da će oni razotkriti prevaru koju nam spremaju zapadnjački masoni i iluminati“, naveli su iz ovog pokreta u svom saopštenju.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Umro je makedonski kralj nogometnih namještaljki Velibor Džarovski

U 75. godini nakon kratke bolesti preminuo je Velibor...

Ubica Farisa Pendeka se smijao danas u sudu, prijatelji ga snimali za mreže

Ademu Šumanu, ubici Farisa Pendeka, danas je produžen pritvor...

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...