Sarkazam

Antivakseri idu korak dalje: Ne žele djecu slati u škole, umjesto toga predlažu više vitamina C i češnjaka

0
Antivakseri idu korak dalje: Ne žele djecu slati u škole, umjesto toga predlažu više vitamina C i češnjaka, Life.ba
Vakcina, ilustracija

Savez udruženja protivnika obavezne vakcinacije izrazio je zabrinutost i najavljuje da će svojim članovima predložiti razmatranje ideje da svoju djecu ne šalju u škole i na fakultete. 

Naime, nakon što su uvjerili svoje članstvo da vakcine pretvaraju ljude u čipovane majmune koje potom kontrolišu daljinskim upraljačima i traže od njih svakojake svakojakosti, sada su odlučili otići korak dalje, a to je prekid školovanja jer, kako ističu, “to su mjesta koja im stvaraju najviše problema”.

„Nakon što smo razotkrili prevaru koju nam spremaju pokušajima čipovanja kroz vakcine, sad smo se odlučili posvetiti obrazovnim ustanovama. Tamo našu djecu tjeraju da čitaju i uče, a takva propagandna kampanja mogla naštetiti našim naporima da spriječimo njihovu kontrolu nad ljudima”, navodi se među ostalim u saopćenju Udruženja Anti Vaks.

LIFE:  Sve lošiji vozni park: Zbog krize dijaspora više ne iznajmljuje skupocjene, nego u domovinu dolazi sa svojim automobilima

Sve je, kažu, dio globalnog plana koji sada žele spriječiti i slanjem djece u škole.

“Ne želimo da naša djeca budu po utjecajem naučne propagande. Nema potrebe da budu dijelom netestiranih metoda za proizvodnju ljudi koji će kasnije samo učiti i učiti”, kaže Anto Vakser, zamjenik predsjednika i predsjednice Udruženja.

Omladini koja se odluči poslušati ih i prekinuti školovanje, poručili su da to vrlo lako mogu nadomjestiti većim količinama vitamina C, sezamovim uljem, češnjakom i, u slučajevima težih fakulteta poput medicinskog, elektrotehničkog ili recimo mašinskog, da koriste izbjeljivač.

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like