CIK došao do senzacionalnih dokaza o postojanju života nakon smrti

- Advertisement -

Svijet je, zahvaljujući Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) Bosne i Hercegovine, ovih dana dobio odgovor na jedno od najvažnijih pitanja koje muči čovjeka od njegovog postanka. Podaci koje je CIK prikupio i analizirao nedvosmisleno govore u prilog tezi da postoji život i nakon čovjekove smrti. Naime, za glasanje na predstojećim izborima u BiH prijavilo se najmanje stotinu mrtvih osoba.

Da stvar bude zanimljivija, umrle osobe su se prijavile za glasanje u inostranstvu. To znači da čovjekova duša nakon smrti stvarno putuje na drugo mjesto, mada ne u drugu dimenziju ili zagrobni svijet, već najčešće u Srbiju, Hrvatsku, Austriju, Njemačku i druge europske zemlje.

PROČITAJTE JOŠ:  U saobraćajnoj nesreći kod Posušja poginula 32-godišnjakinja sa Ilidže

„Službenici CIK-a do sada su pronašli najmanje stotinu osoba koje su se prijavile za glasanje iz dijaspore. Ovdje nisu u pitanju mrtvi birači koji se, zbog neažurnosti, nalaze na biračkom spisku. U pitanju su, naime, osobe koje su nakon smrti prijavljene za glasanje iz inostranstva“, saopćeno je iz CIK-a Bosne i Hercegovine.

Ova vijest je na više načina obradovala Bosance i Hercegovce koji sada mogu odahnuti jer su dobili dokaze da njihovo postojanje ne završava smrću, ali i da će se svako od njih dokopati Europe, ako ne za života onda barem nešto kasnije.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Zimska idila u proljeće: Pogledajte kako je snijeg zabijelio na olimpijskoj ljepotici

Također, u svjetlu ovog senzacionalnog otkrića, sada sa sigurnošću možemo tvrditi da više Bosanaca i Hercegovaca ima izvan Bosne i Hercegovine nego u njoj.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Umro je makedonski kralj nogometnih namještaljki Velibor Džarovski

U 75. godini nakon kratke bolesti preminuo je Velibor...

Ubica Farisa Pendeka se smijao danas u sudu, prijatelji ga snimali za mreže

Ademu Šumanu, ubici Farisa Pendeka, danas je produžen pritvor...

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...