Sarkazam

CIK došao do senzacionalnih dokaza o postojanju života nakon smrti

0
CIK došao do senzacionalnih dokaza o postojanju života nakon smrti, Life.ba
Arhiv, ilustracija

Svijet je, zahvaljujući Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) Bosne i Hercegovine, ovih dana dobio odgovor na jedno od najvažnijih pitanja koje muči čovjeka od njegovog postanka. Podaci koje je CIK prikupio i analizirao nedvosmisleno govore u prilog tezi da postoji život i nakon čovjekove smrti. Naime, za glasanje na predstojećim izborima u BiH prijavilo se najmanje stotinu mrtvih osoba.

Da stvar bude zanimljivija, umrle osobe su se prijavile za glasanje u inostranstvu. To znači da čovjekova duša nakon smrti stvarno putuje na drugo mjesto, mada ne u drugu dimenziju ili zagrobni svijet, već najčešće u Srbiju, Hrvatsku, Austriju, Njemačku i druge europske zemlje.

„Službenici CIK-a do sada su pronašli najmanje stotinu osoba koje su se prijavile za glasanje iz dijaspore. Ovdje nisu u pitanju mrtvi birači koji se, zbog neažurnosti, nalaze na biračkom spisku. U pitanju su, naime, osobe koje su nakon smrti prijavljene za glasanje iz inostranstva“, saopćeno je iz CIK-a Bosne i Hercegovine.

LIFE:  Trgovcu vratio svoj novi automobil jer mu je greškom isporučen sa žmigavcima

Ova vijest je na više načina obradovala Bosance i Hercegovce koji sada mogu odahnuti jer su dobili dokaze da njihovo postojanje ne završava smrću, ali i da će se svako od njih dokopati Europe, ako ne za života onda barem nešto kasnije.

Također, u svjetlu ovog senzacionalnog otkrića, sada sa sigurnošću možemo tvrditi da više Bosanaca i Hercegovaca ima izvan Bosne i Hercegovine nego u njoj.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like