Instagram uputio izvinjenje stanovnicima BiH

- Advertisement -

Iz preduzeća Instagram su se u srijedu konačno očitovali o problemima uočenim proteklog vikenda i uputili izvinjenje korisnicima sa prostora Bosne i Hercegovine.

Mada sa zakašnjenjem, ovo saopštenje najvećeg preduzeća za obradu distribuciju digitalnih slika daje odgovor na pitanje zašto su u nedjelju naši građani bili uskraćeni za određene sadržaje.

Naime, mnogi bh. korisnici Instagrama su se žalili na redukciju u snabdijevanju slikama erotično-seksualne tematike koje je bilo naročito izraženo u popodnevnim i večernjim satima u nedjelju i jutarnjim satima u ponedjeljak.

PROČITAJTE JOŠ:  Preminula pjevačica Slađana Milošević

Redukcija se odnosila i na muške i na ženske korisnike koji su prijavljivali manjak ili potpuno odsustvo slika oblina, uključujući kako poprsja tako i glutealne zone te trbušne mišiće.

Iz Instagrama navode kako su problemi uzrokovani smanjenim dotokom na izvorištima FBiH i RS gdje je došlo do suše usljed opštih izbora a i zagađenjem pumpnog sistema sadržajem vezanim za izbore.

Prema saopštenju, cijelu nedjelju i veći dio ponedjeljka je sistem bio preopterećen fotografijama glasačkih listića koji su se objavljivali za potrebe stranačkih centrala, kao i selfijima i sličnim sadržajima vezanim za pozivanje ljudi na glasanje.

PROČITAJTE JOŠ:  Broj poginulih u napadu u Moskvi porastao na 115

Piše: 

Situacija je već u utorak pokazala znakove poboljšanja a danas i do kraja sedmice očekuje se potpuna normalizacija snabdijevanja uobičajenim količinama trbušnjaka, napućenih usana, isturenih grudi, i gluteusa istaknutih savijanjem koljena u tzv. potkivački poluprofil.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...