Sarkazam

Instagram uputio izvinjenje stanovnicima BiH

0

Iz preduzeća Instagram su se u srijedu konačno očitovali o problemima uočenim proteklog vikenda i uputili izvinjenje korisnicima sa prostora Bosne i Hercegovine.

Mada sa zakašnjenjem, ovo saopštenje najvećeg preduzeća za obradu distribuciju digitalnih slika daje odgovor na pitanje zašto su u nedjelju naši građani bili uskraćeni za određene sadržaje.

Naime, mnogi bh. korisnici Instagrama su se žalili na redukciju u snabdijevanju slikama erotično-seksualne tematike koje je bilo naročito izraženo u popodnevnim i večernjim satima u nedjelju i jutarnjim satima u ponedjeljak.

Redukcija se odnosila i na muške i na ženske korisnike koji su prijavljivali manjak ili potpuno odsustvo slika oblina, uključujući kako poprsja tako i glutealne zone te trbušne mišiće.

LIFE:  Japanci izumjeli ženu koja ne zvoca

Iz Instagrama navode kako su problemi uzrokovani smanjenim dotokom na izvorištima FBiH i RS gdje je došlo do suše usljed opštih izbora a i zagađenjem pumpnog sistema sadržajem vezanim za izbore.

Prema saopštenju, cijelu nedjelju i veći dio ponedjeljka je sistem bio preopterećen fotografijama glasačkih listića koji su se objavljivali za potrebe stranačkih centrala, kao i selfijima i sličnim sadržajima vezanim za pozivanje ljudi na glasanje.

Piše: 

Situacija je već u utorak pokazala znakove poboljšanja a danas i do kraja sedmice očekuje se potpuna normalizacija snabdijevanja uobičajenim količinama trbušnjaka, napućenih usana, isturenih grudi, i gluteusa istaknutih savijanjem koljena u tzv. potkivački poluprofil.

Facebook komentari

Fudbalska „groznica“ trese Podgoricu: Crna Gora protiv Srbije po prvi put nakon obnove nezavisnosti

Prethodni članak

Camila Cabello u jesensko zimskom raspoloženju!

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Komentarisanje nije moguće.

Još u rubrici Sarkazam