Sarkazam

Majka proslavljenog reprezentativca se odrekla sina zbog baklave

0
Majka proslavljenog reprezentativca se odrekla sina zbog baklave, Life.ba
Baklava - Arhivska fotografija, ilustracija - Anadolu Agency

Dva dana prije utakmice koju na nedavno renoviranom stadionu Koševo naša reprezentacija igra protiv selekcije Belgije – u okviru kvalifikacija za svjetsko prvenstvo koje će se 2041. godine odigrati u Austriji – majka jednog od naših fudbalskih reprezentativaca odrekla se sina preko najtiražnijih bosanskohercegovačkih dnevnih novina.

Kako saznajemo, nakon što je naš internacionalac odbio da pojede baklavu koju mu je majka dan ranije spremila, nesretna žena se toliko naljutila da satima nakon toga nije mogla da se smiri. Komšije iz susjednog stana tvrde da su je čuli kako povišenim tonom uzvikuje: „Sram te bilo, sine, u Goražde sam išla po orahe!“

LIFE:  Pooštrene mjere: Između dva vozila s putnicima saobraćat će i tri prazna vozila

Navodno je između fudbalera i njegove majke još u jutarnjim satima izbila vrlo žučna prepirka. Naš proslavljeni reprezentativac je uporno odbijao da pojede baklavu – pravdao se time da se prije utakmice mora strogo pridržavati režima ishrane koji su mu odredili nutricionisti iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo da je odlukom Fudbalskog saveza iz februara 2040. godine svim reprezentativcima Bosne i Hercegovine zabranjeno da tokom priprema za kvalifikacijske utakmice liježu u krevet iza 22:30h. Istom odlukom zabranjeno im je i da konzumiraju bilo kakve prehrambene proizvode tokom privatnih posjeta članovima bliže i dalje rodbine.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *