Sarkazam

Nakon što očiste dvorišta, radnici zimske službe će građanima usisavati kuće, brisati prašinu i prati suđe

0
Foto: Life.ba, arhivska fotografija

Nakon što očiste dvorišta, radnici zimske službe će građanima usisavati kuće, brisati prašinu i prati suđe, saznaje Life.ba iz izvora bliskih službama za održavanje puteva u Bosni Hercegovini.

Rekcija je to na dugogodišnji pritisak nezadovoljnih građana BiH koji su putem društvenih mreža očajnički apelovali da im se od snijega očiste prilazi dvorištima, a potom i sama dvorišta.

“Nakon što očiste dvorišta, naši radnici će građanima usisavati kuće, brisati prašinu i prati suđe. U slučajevima gdje odlučimo da je neophodno, uključivat ćemo im i mobitele na punjače kako bi nesmetano mogli slati sve svoje zahtjeve putem društvenih mreža, izjavio je za naš portal Zimzelen Snješković, rukovodilac Odjela za komunikaciju. 

LIFE:  Ovih pet razloga dokazuju da žene bolje voze od muškaraca

Snješković dodaje da razmišljaju o osnivanju posebnog sektora koji bi se bavio masažom prstiju građanja nakon višesatnog tipkanja po tastaturama, ali će se za finansiranje tog projekta prethodno morati obratiti inostranim investitorima, s obzirom na to da se radi o izrazito skupocjenom projektu.

Odluka bi, kako doznajemo, zbog svega navedenog, mogla doprinijeti i promjeni imena Zimske službe, ali o tome još nema zvaničnih informacija.

Facebook komentari

Kako se nekada igrao nogomet u Sarajevu

Prethodni članak

Dražen Petrović, teniser iz Prnjavora među najboljim u Evropi: Imam cilj i idem ka njemu

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Sarkazam