Sarkazam

Nevjerovatno otkriće: Rupa u Velikom parku povezana s tunelima Bosanske piramide Sunca

0

Danas je i zvanično potvrđeno da je misteriozna rupa u sarajevskom Velikom parku povezana s mrežom tunela u blizini Bosanske piramide Sunca.

Tačno na pola puta između Sarajeva i Visokog, na oko 265 metara ispod zemljine površine, predstavnici sarajevske Općine Centar susreli su se s članovima Upravnog odbora Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“.

Ovaj neobični susret krunisan je potpisivanjem Sporazuma o suradnji. Dogovoreno je da se tunel po dužini podijeli na dvije pješačke staze koje će biti usmjerene u obrnutim pravcima.

Istovremeni dvosmjerni protok ljudi i roba kroz novootkriveni tunel visočkim će trgovcima omogućiti bržu i jeftiniju distribuciju suhomesnatih proizvoda do sarajevske Gradske tržnice Markale, a Sarajlijama će olakšati odlazak na liječenje negativnim jonima i pozitivnom energijom kojom obiluju tuneli Bosanske piramide Sunce u Visokom.

LIFE:  Sarajevo će u subotu biti regionalni centar hip hopa

Sporazum stupa na snagu neposredno po potpisivanju, a putarinu će naplaćivati JP Autoceste FBiH. Korisnici ACC usluge postupaće po Općim uvjetima korištenja ACC usluge i biće usmjeravani na posebne ulazne/izlazne trake predviđene za taj način plaćanja putarine.

Facebook komentari


Košarka – Pobjeda juniora BiH na startu EP-a u Rumuniji

Previous article

Deset stvari koje možda niste znali o Seadu Kolašincu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Sarkazam