Sarkazam

Sarajlija pojeo zujalicu u puteru

0

Sarajlija M. K. (72), koji je prošle sedmice pojeo zujalicu u puteru, uspješno se oporavlja. U razgovoru s našim novinarom M. K. je izjavio da je zujalicu pojeo tokom doručka. Njegovu potresnu ispovijest prenijećemo u cjelosti:

„Pojeo sam zujalicu u puteru i ništa neobično nisam osjetio. Pola sata ranije izvadio sam zub i još uvijek sam bio pod lokalnom anestezijom.

Nešto kasnije, otišao sam u prodavnicu po mlijeko, hljeb i još neke sitnice. Uredno sam platio sve namirnice, ali, kada sam krenuo prema izlazu, senzor je počeo da pišti. Kasirka me zamolila da se vratim. Uporedila je račun s namirnicama u mojoj kesi i rekla mi da je sve uredu.

Ponovo sam krenuo prema izlazu i senzor je iznova počeo da pišti. Prodavačica me opet zamolila da se vratim i opet u mojoj kesi nije našla niti jedan sumnjivi proizvod. Ovaj put je došao i zaštitar i zamolio me da pođem s njim. Odveo me iza paravana i pretresao do gole kože. Ništa nije našao.

LIFE:  Red Bull i Brownsugar RnB: Poseban doživljaj za publiku i mistična noć prepuna iznenađenja

Sutradan sam osjetio bolove u predjelu abdomena i otišao sam ljekaru. Ljekar je ultrazvučnim pregledom otkrio zujalicu u mom stomaku.

Svjestan sam da ima mnogo ljudi koji kradu robu s trgovačkih polica, ali opet mi nije jasno kog vraga stavljaju zujalice u svaki bogovetni proizvod, i to s unutrašnje strane pakovanja!“, izjavio je za naš portal M. K. koji nas je uljudno zamolio da ne otkrivamo njegov identitet.

Facebook komentari

Video: Univerzitet u Tuzli svečano promovirao 453 diplomanta i 93 magistra

Previous article

Velež bolji od Širokog na Pecari

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Sarkazam