Sarkazam

Saznajemo: Nakon organizacije Eyof-a građani BiH će dobiti i organizaciju kritikovanja Eyof-a

0

Šampioni kritike, Bosanci i Hercegovci, po završetku Evropskog olimpijskog festivala mladih EYOF-a koji je počeo takmičenjima nakon nedjeljnog spektakularnog otvaranja u Sarajevu, dobit će i organizaciju krikovanja Evropskog olimpijskog festivala mladih, saznaje Life.ba iz pouzdanih izvora bliskih ovoj, sve popularnijoj olimpijskoj disciplini.

“Ta će on”, “On se ugradio”, “Sve su to talovi”, “E gledaj im glava”, “Nije ti to ni blizu ZOI 84”, pet je osnovnih disciplina u kojima će oba entiteta, kantoni kao i Distrikt Brčko imati svoje predstavnike, a interes za učešće su još pokazale i susjedne zemlje Hrvatska i Srbija koje također njeguju kritiku kao olimpijsku disciplinu.

LIFE:  Dežurna kladionica za područje Općine Centar počinje s radom

Ukupan broj učesnika iz BiH mogao bi iznositi preko tri i po miliona ljudi, ne računajući trenere kojih u toj zemlji ima oko 19 milijardi.

Iako se još uvijek ne zna gdje će biti organizirana ceremonija otvaranja, pouzdano se zna da će u protokolarnom dijelu ceremonije biti predstavljeni najbolji statusi sa društvenih mreža.

Facebook komentari

Željezničar pobijedio Oleksandriju u posljednjem pripremnom meču u Antaliji

Prethodni članak

Prava ili vještačka koža – Naučite razliku!

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Sarkazam