Sarkazam

Studentima i srednjoškolcima biće omogućena kupovina diploma od kuće

0

Nakon što je na pojedinim bosanskohercegovačkim internet portalima osvanula lažna vijest da je zbog pandemije koronavirusa privremeno obustavljena kupovina srednjoškolskih i fakultetskih diploma, oglasili su se glasnogovornici iz kriznih štabova brojnih obrazovnih institucija. Oni mole građane da ne ne šire paniku i da ne nasjedaju na poluistine i neprovjerene informacije.

„Istina je da je privremeno obustavljena prodaja diploma i svjedočanstava na šalterima škola i fakulteta. Ovu nepopularnu mjeru uveli smo kako bismo zaštitili zdravlje naših đaka i studenata.  I sami znate da su šalteri pravi rasadnici bakterija i virusa svake vrste, a među našim klijentima ima mnogo starijih osoba s hroničnim zdravstvenim problemima.

Nama je zdravlje naših đaka i studenata na prvom mjestu, zato smo organizovali online prodaju fakultetskih diploma i srednjoškolskih svjedočanstava. Važno je napomenuti da cijene ostaju iste, te da će dostava diploma i svjedočanstava biti posve besplatna.

LIFE:  Otkazan Međunarodni dan šale: Organizatori najavljuju tužbu, Sindikat zajebanata online proteste

Nadamo se da širenje pandemije neće uticati na potražnju, tj. da će motivacija naših đaka i studenata ostati ista kao i u vrijeme prije pojave koronavirsa.

U protivnom, uputićemo zahtjev nadležnim državnim organima da nam nadomjeste barem dio eventualnih gubitaka koje bi pandemija mogla prouzrokovati.

Pošto će među onima koji će odlučivati o takvim stvarima zasigurno biti i mnoštvo naših bivših klijenata, vjerujemo da će naš zahtjev biti ozbiljno razmotren“, poručuju glasnogovornici obrazovnih institucija.

vezani sadržaj: 

Nakon obustave nastave, obustavljena i prodaja školskih i fakultetskih diploma

Facebook komentari


BiH: Žena zaražena koronom smještena u bolnicu u Orašju, trenutno je dobro

Previous article

Zatvorene granice Crne Gore za strance, zatvaraju se hoteli, kafići, tržni centri, kladionice

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Sarkazam