Sarkazam

Usaglašavanje budžeta BiH tema nove sezone serije „La casa de Papel“

0
Usaglašavanje budžeta BiH tema nove sezone serije „La casa de Papel“, Life.ba

Obožavatelji kultne španske serije „La casa de Papel“ prije nekoliko dana su obradovani informacijom da je nastavljeno snimanje njene pete sezone, a sada su se pojavile glasine kako to neće biti i posljednja.

Iz izvora bliskih Netflixu je procurila informacija da će se odmah po završetku pete preći na snimanje šeste i sedme sezone serije, a scenaristi su inspiraciju pronašli u sagi oko usaglašavanja budžeta institucija BiH za 2020. godinu.

„Tokom rada na trećoj i četvrtoj sezoni nam je bilo jako teško da smislimo uvjerljivost, napetost i preokrete koji su obilježili prve dvije sezone, te smo planirali da serija završi sa petom sezonom“, otkrio je izvor iz producentske kuće pod čijim okriljem se snima „La casa de Papel“.

LIFE:  Počinju klinička testiranja hrvatske putovnice kao potencijalnog cjepiva za COVID-19

Međutim, onda je došlo do neočekivanog obrata.

„Situacija sa usvajanjem budžeta BiH je daleko napetija i sa mnogo više preokreta nego što je bilo koji scenarist u stanju izmisliti. Ta stvarna saga će nam poslužiti kao scenarij za nove dvije sezone“, pojašnjava naš sagovornik.

Još uvijek nije poznato da li će glumačka postava ostati ista i ko će tumačiti zastupnike oba doma Parlamenta BiH i druge bh. političke lidere koji su akteri priče o usvajanju budžeta institucija BiH. Te i druge informacije biće poznate kada snimanje novih sezona dobije i službeno zeleno svjetlo producenata, a saznajemo da bi se to trebalo desiti čim bude usvojen usaglašeni tekst budžeta BiH.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *