Sarkazam

Zatvaraju se svi kružni tokovi u BiH

0
Kružni tok - Ilustracija, arhivska fotografija
Kružni tok - Ilustracija, arhivska fotografija

U BiH će do kraja godine biti zatvoreni svi kružni tokovi, a razlog tome krije se u činjenici da stotine auto škola u BiH do sada nisu uspjele osposobiti vozače kako da ih pravilno koriste.

Vlasti su stoga odlučile pristupiti zatvaranju kružnih tokova kako bi se izbjegli saobraćajni kolapsi. Zatvaranje će, saznajemo, krenuti prvo u većim gradovima.

„Imali smo jednog vozača za kojeg legenda kaže da je uspio proći kroz kružni tok, ali je on navodno odselio u Njemačku. Nadali smo se da će svojim primjerom uticati na druge vozače te tako pomoći u savladavanju ove vozačke vještine. Ipak, odlučio je napustiti zemlju i zato danas  imamo to što imamo, kaže u izjavi za naš portal Svjetlucav Signalčić, predstavnik Udruženja „Kružni tok“ iz Sarajeva.

LIFE:  Majka proslavljenog reprezentativca se odrekla sina zbog baklave

Inače, samo na području Kantona Sarajevo djeluje više od 60 auto škola. Od nekih među njima smo uspjeli saznati da prešutno podržavaju zatvaranje kružnih tokova s obzirom na smanjen internes kandidata za vožnjom „ukrug„ nakon koje im se, kako nam je rečeno, javljaju stomačni problemi i vrtoglavica.

BiH će, kako sada stvari stoje, biti jedina zemlja na svijetu koja je ubrzala protok saobraćaja zatvaranjem kružnih tokova.

U Bosni, kružni tok ne služi samo za regulisanje saobraćaja, već i za ovo…Pogledajte i podijelite video :D:D 😀 😀 😀 😀

Gepostet von Hayat.ba am Samstag, 13. Mai 2017

 

Facebook komentari

Video: Nisam spreman – možda najiščekivanija pjesma s Massimovog novog albuma

Prethodni članak

Neville, legenda Uniteda, poručio Pogbi: I ti si kriv za loše rezultate

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Sarkazam