Forerunner 220: Šareni suputnik za trčanje s funkcijama bežične povezivosti

- Advertisement -

Forerunner 220

Poput trenera, Forerunner 220 pruža motivirajuću povratnu informaciju koja Vam je potrebna kako biste što je bolje moguće odradili trening. Možete čak dobiti prijateljev poticaj, zahvaljujući funkcijama povezivosti kao što su praćenje u realnom vremenu i razmjena putem društvenih mreža pomoću Garmin Connect Mobile aplikacije.

Trener u svakom satu

Forerunner 220 pokazuje osnovne podatke trčanje kao što su udaljenost, tempo i broj otkucaja srca. Kao da imate svojeg osobnog trenera na ruci, koji vam neprestano osigurava povratnu informaciju i bilježeći cjelokupnu statistiku tračanja kako biste se usredotočili na trčanje. Osim što koristi GPS za izračunavanje udaljenosti i tempa, Forerunner 220 ima i ugrađen akcelerometar koji daje  podatake o udaljenosti i tempu dok trčite u zatvorenom ili na pokretnoj traci za trčanje. Akcelerometar također može pratiti udaljenost i kad GPS signal nije dostupan, npr. kad trčite kroz pothodnik. Kompatibilan je s besplatnim trening planovima iz Garmin Connect zajednice, koje možete pregledati i učitati ih u sat za trening u realnom vremenu.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Jednostavan za uporabu

Forerunner 220 je prvi Garminov sat za trčanje za zaslonom u boji, koji će tumačenje vaših podataka učinit jednostavnijim. Također ga krasi i jednostavno upravljanje putem gumbi, te čvrsti podesivi remen.

Dodatne trening funkcije

Možete podesiti upozorenja za broj otkucaja srca, tempo ili trči/hodaj intervale za trening u željenoj zoni. Forerunner 220 ima i vibracijska i zvučna upozorenja, tako da možete podesiti sat da daje samo određeno upozorenje ili oba. Kad ste završili s trčanjem i pohranili podatke u sat, pojavljuje se sažetak trčanja kako biste vidjeli koliko ste bili uspješni.  220 također bilježi ako prijeđete osobni rekord kao što je najbrži kilometar, 5 tisuća, 10 tisuća metara ili maraton ili vaša najduža istrčana dionica dana.

Budite povezani

Ukoliko ste poput većine trkača i želite analizirati svoje podatke nakon trčanja ili utrke, a niste u blizini računala, ne brinite se Forerunner 220 automatski učitava vaše podatke na Garmin Connect besplatnu online zajednicu gdje možete pohraniti, planirati i razmjenjivati svoje aktivnosti. Dovoljno je samo učitati besplatnu Garmin Connect Mobile aplikaciju na Vaš pametni telefon i upariti ga sa satom. Nakon što su podaci trčanja pohranjeni u satu, automatski će se učitati na Garmin Connect kad se nađete u dosegu s vašim pametnim telefonom.

Dodatne funkcije povezivosti uključuju i praćenje u realnom vremenu, kako bi vas vaši prijatelji mogli pratiti duž rute i vidjeti statistiku vašeg trčanja u realnom vremenu. Dovoljno je da uparite vaš telefon sa satom Forerunner 220 tijekom trčanja za upotrebu LiveTrack funkcije. Također možete podijeliti svoje pobjede na društvenim mrežama slanjem svježih informacija preko Garmin Connect Mobile aplikacije. A, za upute za trening u realnom vremenu, 220 je kompatibilan s besplatnim trening planovima s Garmin Connect-a. Redovitim povezivanjem vašeg sata na Garmin Connect, brže će te moći zadržati GPS signal zahvaljujući automatskom prijenosu podataka u vaš uređaj.

 

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Forerunner 220                        516,55 KM

Forerunner 220 HRM                606,20 KM

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...