tactix – Taktički GPS sat s ABC senzorima

- Advertisement -

tactix_HR_2510.6

Namijenjen za prirodu, tactix je sat s visokoosjetljivim GPS prijemnikom i ABC senzorima,  funkcijama za trening, istraživanje i druge aktivnosti. Tu su još visinomjer, barometar i 3-osni kompas i mogućnost praćenja 100 točaka, 10 000 tragova, te TracBack funkcija. Osim toga vodootporan je (do 50m), mat crne boje i ne reflektirajući je sa zelenim pozadinskim osvjetljenjem koje neće smetati noćnom radu.

tactix vam omogućuje kreiranje ruta, snimanje do 1000 točaka (kao što su točke okupljanja članova tima, zone slijetanja letjelica, potencijalni kampovi) kao i snimanje GPS tragova kao točaka u pokretu (tragova). Navodite koordinatama, duž traga ili rute, prema točkama ili duž bilo kojeg drugog odabranog smjera. TracBack funkcija vodi vas nazad duž ranije snimljenog traga tako da jednostavno možete pronaći završetak taktičke vježbe, kampa, glavne staze, čak i u zahtjevnim uvjetima.

Planirajte putovanja i razmjenjujte avanture sa svojim prijateljima i obitelji koristeći besplatne softvere BaseCamp™ i BaseCamp Mobile. tactix je opremljen s obje mogućnosti   ANT+ kompatibilnošću i Bluetooth® tehnologijom za bežičnu razmjenu tragova, točaka i ruta s drugim kompatibilnim Garmin uređajima ili pametnim telefonima.

tactix sadrži ABC senzore (altimeter, barometer i compass) kako bi osigurao pouzdane informacije u realnom vremenu. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uspona i pada, dok barometar može biti korišten za predviđanje promjene vremena pokazujući kratkoročne trendove tlaka zraka. 3-osni elektronski kompas pokazuje točan smjer bilo da se krećete ili stojite.

tactix automatski kalibrira svoje ABC senzore koristeći svoj GPS prijemnik, te također automatski postavlja vrijeme temeljeno na položaju. Za točna temperaturna očitanja uparite tactix s našim tempe senzorom za temperaturu zraka.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Mjerenje rezultata

tactix pruža trening podatke u realnom vremenu kao što su udaljenost, tempo, kadenca i potrošene kalorije pomažući vam pratiti napredak tijekom i poslije vaše avanture. tactix je kompatibilan s našim senzorom za broj otkucaja srca, biciklističkim senzorom za brzinu/kadencu i pedometrom – za uporabu na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Napravljen za najteže uvjete

tactix kombinira čvrsto kućište za neočekivane radnje s lećom od mineralnom stakla za otpornost na ogrebotine. Ističe ga veliki LCD zaslon sa zelenim LED pozadinskim osvjetljenjem i robustan remen od poliuretan materijala. Vodootporan je do 50m, te mu baterije traju do 50 sati u GPS modu (ovisno o postavkama), a u modu sata do 5 tjedana.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Taktički – nadahnut, spreman za prirodu

Potpuno crni, robustan i otporan s ABC senzorima i GPS-om, tactix je nastao prema točno određenom dizajnu, a prema zahtjevu taktičkih grupa za opremu koju koriste dok su na terenu. Ovaj sasvim crni sat, radi nečujno i k tome je posebnog stila. Njegova otporna na ogrebotine zaobljena i čvrsta leća sprječava refleksiju. Funkcija U.S Tides i način rada  Jumpmaster su neprocjenjivi za amfibijske operacije kao i za operacije u zraku. Zeleno pozadinsko osvjetljenje neće ugroziti vašu poziciju ili vaš vid (i neće smetati u radu s naočalama za mrak).

tactix uključuje podatke o izlasku sunca/mjeseca, kalendar lova/ribolova uz osnovne funkcije sata kao što su alarmi, tonovi, vibracijski alarmi, brojač vremena  i svjetski sat s mogućnošću prikaza nekoliko vremenskih zona odjednom. Čak, pomoću njega možete upravljati našom  VIRB i VIRB Elite akcijskom kamerom.

Maloprodajna cijena tactix:  909,25 KM

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...